Αποκάλυψη: Το Nomads μου έσωσε τη ζωή… (video)25 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:01 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:01 μμ


Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε πως θα λάμβανε μέρος στο Nomads αλλά και ότι ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε ανέβαλε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά, στην οποία εξήγησε τι συνέβη: «Τον Ιούνιο δέχθηκα ένα τηλεφώνημα αν θέλω να είμαι στο Nomads και με χαρά είπα το «Ναι». Άρχισα την γυμναστική μου, πήγα διακοπές και μετά δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, που μου είπαν «Πέρασες και πρέπει να περάσεις από κάποιες εξετάσεις…». Πήγα να κάνω τις ιατρικές εξετάσεις, που κράτησαν πέντε ώρες.

»Πέρασα από όλους τους γιατρούς και όταν ήρθε η ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, στομάχου, νεφρών κτλ, ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο είχε κολλήσει σε ένα σημείο… και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά… το έγραψε στις παρατηρήσεις… και φεύγοντας λέω στην γιατρό του ΑΝΤ1, που θα είναι και εκεί στο παιχνίδι, της είπα «σε παρακαλώ ο άνθρωπος που μου έκανε τον υπέρηχο, κάτι βρήκε, κοίταξέ το…» και μετά από μιάμιση ώρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «αν δεν μάθουμε τι είναι, δε θα πας στο παιχνίδι…».

» Φοβήθηκα μην μπω σε μπελάδες… τελικά διαγνώστηκα με όγκο στο νεφρό, έναν μικρό όγκο θα χειρουργηθώ την άλλη Πέμπτη…»!

Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη ακούγοντας τον, ενώ ο ίδιος «κλείνοντας» τόνισε: «Ευχαριστώ και πάλι τον ΑΝΤ1 γιατί αν δεν υπήρχε αυτός ο εξονυχιστικός έλεγχος… δεν ότι φέρεται τόσο υπεύθυνα στα άτομα αυτά που πηγαίνουν στο παιχνίδι… Αν δεν υπήρχε αυτό το κανάλι δε θα μάθαινα αυτό το γεγονός και θα μεγάλωνε…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Next Top Model: Γιατί… αρπάχτηκαν Καγιά – Παπαγεωργίου (video)

Στο νοσοκομείο ο Ρέμος -Η ανάρτηση του τραγουδιστή