Άσχημο τέλος Λαζόπουλου με Open – Δικαστική «βόμβα»26 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:33 μμ


Την Τρίτη 25 Ιουνίου προβλήθηκε για τελευταία φορά η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι» στο κανάλι του Open.

Στα δικαστήρια Λαζόπουλος – Open

O παρουσιαστής ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής ότι δεν θα επανέλθει, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα οι σχέσεις του με το Open δεν θα τελειώσουν με ωραίο τρόπο…

Όπως αναφέρει το tinasmess.gr., ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά, αν δεν το έχει κάνει ήδη, και ο λόγος είναι ότι του οφείλονται χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έχει πληρωθεί μόνο για το πρώτο επεισόδιο της σεζόν.

Alpha: Όλη η αλήθεια για τον Λάκη Λαζόπουλο και το κανάλι

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση με το «Αλ Τσαντίρι» από το Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη.

Τέλος ο Λαζόπουλος από το Open

Η επιστροφή του «Τσαντιριού» με τον Λάκη Λαζόπουλο από το Open, φαίνεται ότι ήταν μόνο για μία τηλεοπτική σεζόν, καθώς ο ηθοποιός και το κανάλι δεν θα συνεχίσουν μαζί.

Στις τελευταίες εκπομπές τα νούμερα τηλεθέασης συνεχώς ανέβαιναν και όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού τον επόμενο χειμώνα, τον βγάζουν «εκτός τηλεοπτικού κάδρου».

Το τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» της σεζόν θα μεταδοθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που θέλουν τον Λάκη Λαζόπουλο, μετά το τέλος του «Αλ Τσαντίρι» στο Open να συζητάει με τον Alpha για να επιστρέψει εκεί.

Τι ισχύει για τον Alpha

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «People», εξ αρχής η συμφωνία του Λάκη Λαζόπουλου με το Open αφορούσε το δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, καθώς μετά από το καλοκαίρι ο δημοφιλής ηθοποιός θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη θεατρική σεζόν.

Μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη θα συμπράξουν στη γαλλική κωμωδία με τίτλο «Βρε, Καλώς Τους», στο Θέατρο Βρετάνια, την παράσταση θα τη σκηνοθετήσει ο Φιλιππίδης και θα πρωταγωνιστήσουν οι Λαζόπουλος και Χαϊκάλης.

Τη συγκεκριμένη θεατρική συνεργασία την είχε προαναγγείλει ο ίδιος στην πρεμιέρα του φετινού «Τσαντιριού», στην οποία είχ καλεσμένους τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν την πιθανή επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha, το «People» επικοινώνησε με στελέχη του σταθμού, τα οποία διέψευσαν την είδηση: «Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον κύριο Λαζόπουλο. Δεν ισχύει η φήμη της επιστροφής του στον Alpha».

Προς το παρόν πάντως, δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για το αν θα συνεχιστεί ή όχι το «Αλ Τσαντίρι»στο Open το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση τόσο από την πλευρά του δημιουργού όσο και από τη διοίκηση του καναλιού.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Χαμός με τη μακάβρια γκάφα στην Τατιάνα Στεφανίδου (video)