Άβα Γαλανόπουλου: Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα (video)25 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:18 μμ


Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Άβα Γαλανοπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δικαστική της περιπέτεια με τον πρώην σύζυγό της και όσες δύσκολες καταστάσεις έζησε μετά από όλο αυτό που πέρασε.

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξα τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος – προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή – προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα. Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη.

Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Την ευγνωμοσύνη της στον Σπύρο Παπαδόπουλου για τη στήριξή του εξέφρασε η Άβα Γαλανοπούλου: «Έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους. Αυτό δεν είναι πλούτος; Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε για μένα ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας στο πρώτο δικαστήριο. Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει (μαζί). Ήρθε, (είναι) άντρας, αρσενικό, γιατί δεν μπορούσε να χωνέψει την αδικία, αυτό που μου συνέβαινε. Υπέροχος, δεν θα το ξεχάσω αυτό ποτέ. Και πολλούς άλλους σημαντικούς έχω γνωρίσει. Είμαι τυχερή, τελείωσε. Ανάμεσα σε αυτούς είσαι και εσύ» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Απρόοπτη εξέλιξη με τον ηθοποιό