Αυτοί είναι οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 που λένε όχι στη μείωση μισθού11 Απριλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:24 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:24 πμ


Συνεχίζονται οι αλλαγές στον ΑΝΤ1 μετά και τη λήξη της συνεργασίας του σταθμού με τον Γιάννη Λάτσιο, με την επόμενη μέρα να φέρνει ακόμα και μειώσεις μισθών.

Διαβάστε σχετικάΠαγώνουν τελικά δύο εκπομπές του ΑΝΤ1; (video)

Σύμφωνα με όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να κάνουν ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα γίνουν μειώσεις 20% στους μισθούς, σε όλους ανεξαιρέτως».

«Όλα τα μεγάλα ονόματα θα συζητήσουν για μία μείωση της τάξης του 20%. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον καθένα ξεχωριστά», ανέφερε.

Ο Θέμης Μάλλης πρόσθεσε πως μειώσεις θα γίνουν και στους μισθούς των δημοσιογράφων και των τεχνικών της τάξης του 15%!

Ωστόσο κάποιοι από τους κορυφαίους παρουσιαστές του καναλιού αναμένεται να αρνηθούν αυτές τις μειώσεις.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Παπαδάκης έχουν συνασπιστεί έτσι ώστε να πουν «όχι» στη μείωση που θα τους προταθεί».

Διαβάστε ακόμηΑποχώρηση – «βόμβα» γνωστής παρουσιάστριας από τον ΑΝΤ1 | Σύννεφα στις σχέσεις Παπαδάκη – ΑΝΤ1; Καυστικό σχόλιο για παρεμβάσεις (video)