Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστροφή «ρουκέτα» στο Mega20 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:14 μμ


Το «νέο» Mega είναι στον αέρα από τη Δευτέρα και το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη επέστρεψε για να πρωταγωνιστήσει ξανά, όπως δηλώνουν στην Alter Ego.

Στην εκπομπή Nega Talk, την οποία θα παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα, σύμφωνα με το zappit, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα κάνει ποδαρικό στην πρεμιέρα, που θα γίνει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου.

Στο Nega Talk θα βλέπουμε ανθρώπους και ιστορίες. Πρόσωπα που γνωρίζουμε και έρχονται να αποκαλύψουν ιδιαίτερες πτυχές του εαυτού τους. Πρόσωπα για τα οποία θέλουμε να μάθουμε περισσότερα από όσα ήδη ξέρουμε γι’ αυτούς. Προσωπικότητες που μας δίνουν σημαντικές αφορμές να ανακαλύψουμε τον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν.  Η Αθηναΐς Νέγκα καλεί σε ένα βραδινό τετ α τετ ανθρώπους της πολιτικής, της τέχνης, του αθλητισμού για μια κουβέντα ουσίας. Γιατί οι ιστορίες των ανθρώπων δεν τελειώνουν ποτέ. Αρκεί να τους ακούσεις να τις αφηγούνται.

H έξυπνη ματιά και το χιούμορ θα επιστρατεύονται για να «ανοίγεται» ο κόσμος των καλεσμένων. Η Αθηναϊς Νέγκα θα προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» τον μυστικό κόσμο των προσκεκλημένων και να τους οδηγεί σε εξομολογήσεις που θα συζητηθούν. Ένα βραδινό talk show διαφορετικό από αυτά που γνωρίζετε.

 

Πάντα με σεβασμό στις προσωπικές απόψεις και ιστορίες αλλά με μοναδικό σκοπό να φωτιστούν οι προσωπικότητες και οι ιστορίες που έχουν να μας πουν.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:Mega: Έντονη «δυσαρέσκεια» στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Νίκη Λυμπεράκη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Νέο διπλό χτύπημα με παρουσιάστρια για το κανάλι του Σαββίδη

Mega: Αυτή είναι η τηλεθέαση του δελτίου με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Δυναμικά επέστρεψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

 

Tα «Μega Γεγονότα» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου έκαναν πρεμιέρα στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου.

Και όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που «χτύπησε» το βραδινό δελτίο του «Μεγάλου Καναλιού» τα πήγε αρκετά καλά τόσο στο δυναμικό κοινό, όσο και στο γενικό σύνολο.

Έτσι λοιπόν, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, το δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου έκανε 13,3% στο δυναμικό κοινό και 10,7% στο γενικό σύνολο.

Επίσης, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε 13,2% στο δυναμικό κοινό και 9,9% στο γενικό σύνολο.