Χρήστος Λούλης: Ο Βαρουφάκης, η γυναίκα του και οι δηλώσεις για τη Μακρυπούλια (video)11 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:10 μμ


Ο Χρήστος Λούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και μίλησε για τον ρόλο του ως Γιάνης Βαρουφάκης την οικογένειά του και τις δηλώσεις του για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη και τη γνωριμία που είχανε με αφορμή τον ρόλο του στην ταινία του Κώστα Γαβρά, ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μαζί του στο σπίτι του, όπου μίλαγαν μέχρι τις 6 το πρωί, πίνοντας ουίσκι και εκεί κατάφερε «να καταλάβει το πάθος του Γιάννη».

Επίσης του έκανε εντύπωση στον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν «το πώς μαθαίνουμε ότι ένας και μόνο άνθρωπος ευθύνεται για την καταστροφή μιας χώρας, η αλήθεια πρέπει να βρίσκεται στη μέση».

«Ο Γαβράς δεν ασχολήθηκε με τον Βαρουφάκη γιατί είναι φίρμα. Τον αντιπαθείς ή τον συμπαθείς τον Γιάννη» είπε.

Ομολόγησε πώς πολιτικά βρίσκεται αντίθετα από τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε παρά πολύ να καταλάβει τον ρόλο του. Μάλιστα είπε ότι τον παρακολουθούσε για χρόνια, οπότε ήταν σαν να τον ήξερε.

Για τη σχέση με τη γυναίκα του

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια, δήλωσε «ζηλιάρης», ενώ είπε πως «οι ηθοποιοί, είμαστε πιο εξοικειωμένοι να βλέπουμε τους συντρόφους μας να τσιλιμπουρδίζουν».

«Ήθελα να μην τσακωθώ μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν το κατάφερα και τελικά κατάλαβα πως καλά έκανα» ανέφερε. «Είμαι εγωιστής, έχω αδικήσει, έχω αδικηθεί και έχω αδικήσει και τον εαυτό μου» παραδέχτηκε.

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Χρήστος Λούλης είχε κάνει δηλώσεις στο παρελθόν για τη Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία όπως είχε πει δεν θεωρεί συνάδελφό του.

Ο ηθοποιός απάντησε πως το σχόλιο δεν ήταν προσωπικό, αφού υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που παίζουν ακόμη και μαζί του και δεν τους θεωρεί συναδέλφους του.

«Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με την Ζέτα! Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε τη συνέντευξη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκίνησε με τη φωτογραφία από τος χημειοθεραπείες (photo)