Χρήστος Μπάρκας για Σπυριδούλα: Για να μιλάς όμορφα πρέπει να σκέφτεσαι όμορφα



June 2, 2019· Ώρα δημοσίευσης: 4:26 pm · Τελευταία τροποποίηση: 4:26 pm

Ο Χρήστος Μπάρκας σε συνέντευξη που έδωσε στο «TV ΕΘΝΟΣ», μίλησε για όλους και για όλα. Ο πιο αγαπητός παίκτης του Masterchef, του ριάλιτι μαγειρικής του καναλιού του Star, εξηγεί αν υπήρχε κόντρα με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και περιγράφει τις στιγμές που έζησε στο σπίτι του παιχνιδιού.

Περιγράψτε μας ένα τυπικό 24ωρο στο «MasterChef». Τι ώρα ξυπνούσατε, τι ώρα κοιμόσασταν;

Πρωινό ξύπνημα στις 5 και αμέσως δουλειές για το σπίτι, πλύσιμο, ένα γρήγορο σκούπισμα, σφουγγάρισμα, να βάλω πλυντήριο και να κάνω καφέ για τα παιδιά. Είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα και έπρεπε να είναι όλα στην εντέλεια. Στη συνέχεια περνούσαμε πολλές ώρες στο πλατό και το βράδυ επιστροφή στο σπίτι, διάβασμα μέχρι τις 12. Πολλές φορές κοιμόμουν νωρίτερα και σηκωνόμουν 3 η ώρα τα ξημερώματα και μέχρι τις 5 – 6 εφάρμοζα συνταγές. Όταν οι άλλοι κοιμούνταν, εγώ μαγείρευα. Μη νομίζετε, άυπνος ήμουν 4,5 μήνες. Ήθελα να πειραματιστώ και να δώσω το 100%.

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που είχατε ν’ αντιμετωπίσετε σε σχέση με τη διαβίωση;

Οι χαρακτήρες. Ο καθένας ήταν διαφορετικός. Άλλος επιφυλακτικός, άλλος πιο ισορροπημένος, άλλος πιο παρορμητικός.

Με τη Σπυριδούλα πώς τα πηγαίνατε; Υπήρχε κόντρα;

Όποια κι αν είναι τα σχόλια, ειλικρινά τα αντιμετωπίζω όπως πρέπει και χωρίς να διαπληκτιστώ. Για να μάθεις να μιλάς όμορφα, πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι όμορφα. Οπότε σας απάντησα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Μου λένε να πάθω καρκίνο, να μην κάνω παιδιά, να με θάψουν»

MasterChef: «Καρφιά» για Σταμάτη και Ζαχίρ από τη Σπυριδούλα

MasterChef: Η συγγνώμη του Μανώλη στον Μίκη Θεοδωράκη

Προηγούμενο άρθρο Exit Poll 2019 : Ανατροπή – βόμβα στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Τα απομεινάρια μιας δύσκολης εκλογικής μέρας