Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Συγκίνηση για την επιστροφή στο Mega (video)22 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:20 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:25 μμ


Μεγάλη συγκίνηση στην πρεμιέρα της νέας αθλητικής εκπομπής του Mega.

Το «MEGA SPORTS WEEKEND» βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παρουσιαστές είναι οι Παναγιώτης Περπερίδης, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνης Κατσαρός και Ζωή Δημητράκου, όμως το άνοιγμα της εκπομπής έκαναν δύο άνθρωποι που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο κανάλι.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τον Κώστα Βερνίκο

«Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή των αθλητικών του Mega. Είδατε την πρώτη μετάδοση που έκανε ποτέ ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα, ήταν το Mega, στην περιγραφή ήταν ο Κώστας Βερνίκος, ήταν Νοέμβριος του 1989. Χαιρόμασταν ιδιαίτερα, τον ακούσατε, εφτά κάμερες, δύο αυτοκίνητα, σήμερα αυτά είναι τα βασικά τουλάχιστον που πρέπει να έχει μια μετάδοση, αλλά για το 1989 ήταν κάτι πάρα πολύ πρωτοποριακό.

Εγώ είμαι πολύ συγκινημένος… Να ευχαριστήσω και την Cosmote TV για την άδεια που μου έχει δώσει να είμαι εδώ σήμερα. Το Mega, το έχω ξαναπεί, είναι 24 υπέροχα χρόνια από τη ζωή μου και εύχομαι στο τωρινό Mega ότι καλύτερο», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Σημειώνεται ότι στο φινάλε της εκπομπής, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Κώστας Βερνίκος έδωσαν πάσα στους Παναγιώτη Περπερίδη, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνη Κατσαρό και Ζωή Δημητράκου που από αύριο αναλαμβάνουν και επίσημα την παρουσίαση της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του «MEGA SPORTS Weekend»:

Πηγή video: zappit.gr

Mega: «Βόμβα» από το κανάλι – Διακαής πόθος Χατζηνικολάου & Σρόιτερ

Το Mega είναι ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο στόχος πλέον για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να εδραιωθεί στα ψηλά στρώματα της τηλεθέασης.

Για να συμβεί αυτό οι υπεύθυνοι του Mega θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τα πιο «βαριά» ονόματα της δημοσιογραφίας, με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Σρόιτερ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Αν και οι δυο έχουν συμβόλαιο με τα κανάλια τους και αν δεν εκπνεύσουν δεν τα «σπάνε», είναι δυο πρόσωπα που ενδιαφέρουν το νέο Mega, σύμφωνα με δημοσίευμα του enimerosi24.gr.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καναλιού Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τους δύο δημοσιογράφους. 

Οι λόγοι που τους θέλει ο Μαρινάκης

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, εκτός του ότι έχει φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία, ήταν το πρόσωπο που είχε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει -στον πρώτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών- το κανάλι που θα έφτιαχνε τότε ο επιχειρηματίας. Η ακύρωση του διαγωνισμού από το ΣτΕ, ακύρωσε και τη συνεργασία των δυο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Νίκος Χατζηνικολάου να μετακινηθεί στον ΑΝΤ1. Έκτοτε, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και συγκεκριμένα πέρυσι όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμαζόταν να πάρει το Mega, δέχθηκε πρόταση από τον επιχειρηματία, αλλά λόγω του συμβολαίου του με το κανάλι του Αμαρουσίου δεν προχώρησε η συνεργασία. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του δημοσιογράφου ο Βαγγέλης Μαρινάκης να επανέλθει με νέα πρόταση, αφού ο Χατζηνικολάου είναι ένα πρόσωπο που το θέλει στο νέο Mega.

Για διαφορετικούς λόγους, κυρίως όμως διότι εκτιμάει τη δουλειά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ένα πρόσωπο «καθαρό», σοβαρό, και επαγγελματία που ταιριάζει στο προφίλ του νέου Mega όπως το αντιλαμβάνεται ο επιχειρηματίας.

Πηγή: enimerosi24.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

MasterChef vs Καφέ της Χαράς: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής

Mega: Δυνατό «χτύπημα» αύριο από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην υγειά μας» – Μοναδικό αφιέρωμα σήμερα 22/2 (video)