Δανάη Μιχαλάκη: Η εξομολόγηση της «Δρόσως» από τις «Άγριες Μέλισσες» (video)7 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:47 μμ


Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Δανάη Μιχαλάκη.

Η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για τον χαρακτήρα της στη σειρά του AΝΤ1. Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον την επέλεξαν να παίξει στη συγκεκριμένη σειρά, όταν η ίδια βρισκόταν στη Σύρο το καλοκαίρι και την πήραν τηλέφωνο για να ξεκινήσει τα γυρίσματα.

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο.

Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;

Δείτε τη συνέντευξη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άγριες Μέλισσες: «Είναι ποιοτικό σαπούνι» (video)