Δείτε πώς είναι 26 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές του «Μόνος Στο Σπίτι»11 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:21 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:21 μμ


Αδιαμφισβήτητα η ταινία «Μόνος στο σπίτι 2» αποτελεί τη δημοφιλέστερη χριστουγεννιάτικη κωμωδία όλων των εποχών.

Κάθε χρόνο, τις χριστουγεννιάτικες μέρες, ψάχνοντας να δεις μια ταινία χουχουλιάζοντας στον καναπέ τρώγοντας τα φαγητά και τα γλυκά που περίσσεψαν από το προηγούμενο βράδυ, η εν λόγω ταινία αποτελεί μια από τις βασικότερες επιλογές.

To «Home Alone 2» («Μόνος στο σπίτι 2»), είναι μια αμερικάνικη κωμική ταινία που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1992.

Βέβαια, γι’ αυτή τη σημαντική επιτυχία της, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι διάφοροι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους μοναδικούς ρόλους από τον Αμερικανό σεναριογράφο John Hughes, που έχουμε την ευκαιρία να τους απολαμβάνουμε αναλλοίωτους μέχρι σήμερα!

Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως, πώς είναι σήμερα και τι κάνουν οι κύριοι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης ταινίας, 26 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της; Έχουν αλλάξει -κάπως- με το πέρασμα των χρόνων, ή παραμένουν ίδιοι και απαράλλακτοι, όπως τους γνωρίσαμε;

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: 

 

Η πολυτάραχη ζωή του πρωταγωνιστή

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2004 ο Μακόλεϊ Κάλκιν συνελήφθη στην Οκλαχόμα Σίτι για κατοχή 17,3 γρ. Μαριχουάνας και άλλων ουσιών (16,5 μγρ. απραζολάμη και 32 μγρ. Κλοναζεπάμη), για την οποία κατοχή παρέμεινε για λίγο υπό κράτηση, ενώ αφέθηκε αργότερα με εγγύηση 4.000 δολαρίων. Στην την ακρόαση στο δικαστήριο για πλημμελήματα για παραβάσεις για ναρκωτικά, δήλωσε αθώος στη δίκη (15 Οκτωβρίου 2004 με 9 Ιουνίου 2005), ενώ αργότερα άλλαξε τη δήλωση σε ένοχος. Καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή και 540 δολάρια σε δικαστικά έξοδα.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αρραβωνιάστηκε η Βάσω Λασκαράκη- Όλες οι λεπτομέρειες

Γιώργος Λιάγκας: Τροχαίο σοκ για τον παρουσιαστή – Η κατάσταση της υγείας του

GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «έβαλε χέρι» στην Καραβάτου (video)