Δεν θα μείνει τρίχα στο My Style Rocks: «Πλακώθηκαν» για τη βαθμολογία (ξανά) Μαρία – Έφη (video)8 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:26 μμ


Σχεδόν καθημερινά υπάρχουν καβγάδες στο My Style Rocks μεταξύ των διαγωνιζόμενων γυναικών, με κυριότερο λόγο τις βαθμολογίες.

Την Παρασκευή, στο Gala, η Έφη Αναστασοπούλου κατηγόρησε τη Φωτεινή Τράκα και τη Χριστίνα Παπαδέλλη ότι παίζουν με στρατηγική εναντίον της. Σήμερα, λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε την Έφη πως αισθάνεται μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής. Η παίκτρια έκανε λόγο ξανά για τακτικές, με την Μαρία Λέκα να εκνευρίζεται και να ξεσπά εναντίον της.

«Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε η μία την άλλη ή είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας και να βάζουμε το βαθμό μας; Είναι ένα θέμα που από την πρώτη μέρα που ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι το σχολιάζουμε εξαιτίας σου. “Γιατί μου έβαλες 2, γιατί μου έβαλες 2;”, είχες με εμένα… Τώρα έχετε πέσει όλοι στη Φωτεινή και την έχετε βγάλει τρελή επειδή έβαλε 2. Δεν της άρεσε… Παιδιά, να συνέλθουμε λίγο. Το ότι έβαλε ο κύριος Κουδουνάρης 3 αλλιώς τα βλέπει και αλλιώς τα ξέρει. Αν είναι κάποια που έχει τακτική, είσαι εσύ. Μόνο ο άνθρωπος που μπορεί να σκεφτεί όλο αυτό μπορεί να έχει τακτική. Φτάνει», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Λέκα.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αποκλειστικό: Και όμως συνέβη – Σάσα Σταμάτη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο ίδιο πλατό