Δημητρίου – Χολίδης- Γιαννιάς: Διαλύθηκε το σχήμα λίγο πριν από την πρεμιέρα11 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:00 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:08 πμ


Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Γιαννιάς έκανε γνωστό ότι το πολλά υποσχόμενο σχήμα ΔημητρίουΧολίδη– Γιαννιά- Παπαδοπούλου που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Fix της Θεσσαλονίκης, δεν θα ξεκινήσει.

«ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

View this post on Instagram

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ 1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους. 2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη. 3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας. _____________________ Γιώργος Γιαννιάς

A post shared by Giorgos Giannias (@giorgosgiannias) on

1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.
2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.
3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.
_____________________
Γιώργος Γιαννιάς» έγραψε στο μήνυμά του ο τραγουδιστής.
Είχε προηγηθεί ήδη μία αναβολή πρεμιέρας, καθώς στη συνέντευξη που είχε γίνει λίγες μέρες πριν, είχε ανακοινωθεί ότι το σχήμα θα ξεκινούσε στις 6 Δεκεμβρίου. Τότε, αυτό που ειπώθηκε από τους καλλιτέχνες, ήταν ότι δεν ξεκίνησαν γιατί υπήρχε πρόβλημα με τα φώτα και τον ήχο.
Η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου ενημερώθηκαν χτες το μεσημέρι από τον επιχειρηματία ότι δεν θα γίνει η προγραμματισμένη πρεμιέρα.
Λίγες ώρες μετά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου έγραψε: «Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου.

Η ανάρτηση της Παπαδοπούλου

Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερώτηματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωΐ. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου κ για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο.
Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία.Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή.. Ολα για κάποιο λόγο γίνονται.Κοιτάμε μπροστά !».

Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου.Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερώτηματά σας που με…

Geplaatst door Eirini Papadopoulou op Dinsdag 10 december 2019

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Όλγα Τρέμη: Απίθανα νούμερα για την παρουσιάστρια της ΕΡΤ

ΣΚΑΪ: Τέλος γνωστός δημοσιογράφος από το κανάλι