Δημήτρης Καμπουράκης: Ικανοποίηση για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ4 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:41 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:42 μμ


Συντροφιά στους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα κρατά στο κανάλι του ΣΚΑΪ έχει ο Δημήτρης Καμπουράκης με την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα».

Το παλεύει ο Δημήτρης Καμπουράκης

Ο δημοσιογράφος του καναλιού δίνει τη «μάχη» του με τα… θηρία τα πρωινά των Σαββατοκύριακων, αφού απέναντι στον Νίκο Μάνεση και στον Alpha είναι δύσκολο το έργο του στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του να παραμένουν σταθερά και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο Νίκος Μάνεσης κάνει… πάρτι κάθε φορά. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα «Ακραία Φαινόμενα» έκαναν 12,7 στο δυναμικό κοινό και 18,8 στο γενικό σύνολο.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Δυναμικό κοινό: 12,6% – 12,7% – 13,1% – 8,3%

Γενικό σύνολο: 18,1% – 19,7% – 20,1% – 14%

Τα νούμερα στην πρωινή ζώνη

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ 27,7
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 12,7
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ 4,8
THRIVE 6,2
ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 12,3

* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Σταθερός ο Δημήτρης Καμπουράκης

Έχοντας στο πλευρό του τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, οι οποίοι αντικαθιστούν φέτος τον Τάκη Χατζή, ο δημοσιογράφος βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης να κυμαίνονται οριακά σε διψήφια νούμερα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι έχει απέναντί του στον Alpha τον «οδοστρωτήρα» Νίκο Μάνεση.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 σημείωσε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 11,3. Ωστόσο, στο γενικό σύνολο τα νούμερά του ανεβαίνουν κατακόρυφα, φτάνοντας ακόμα και το 20 σε κάποια τέταρτα.

Φαίνεται πως οι τηλεθεατές ηλικίας 18-54 δεν προτιμούν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και στρέφονται για την πρωινή τους ενημέρωση τις ανταγωνιστικές εκπομπές και δη τον Νίκο Μάνεση στον Alpha. Όμως, ο Καμπουράκης έχει πέραση στις υπόλοιπες ηλικίες, αφού τα ποσοστά στο γενικό σύνολο είναι σχεδόν διπλάσια. Πρόκειται για έμπειρο δημοσιογράφο, γνώστη της τηλεόρασης και στον ΣΚΑΪ υπάρχει εμπιστοσύνη και στήριξη στη δουλειά του.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ 22,8
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 11,3
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ 6,3
MΙΑ ΖΩΗ 10,8
ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 11,7
* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research