Δημήτρης Καμπουράκης: «Καμπανάκι» για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ10 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:23 μμ


Παρέα στους τηλεθεατές τα Σαββατοκύριακα κρατά στο κανάλι του ΣΚΑΪ έχει ο Δημήτρης Καμπουράκης με την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα».

«Πεσμένος» ο Δημήτρης Καμπουράκης

Ο δημοσιογράφος του καναλιού δίνει τη «μάχη» του με τα… θηρία τα πρωινά των Σαββατοκύριακων, αφού απέναντι στον Νίκο Μάνεση και στον Alpha είναι δύσκολο το έργο του στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης είδε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του να πέφτουν αισθητά στο δυναμικό κοινό σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Συγκεκριμένα τα «Ακραία Φαινόμενα» έκαναν 7,4 στο δυναμικό κοινό και 16,7 στο γενικό σύνολο.

Ωστόσο, στο κανάλι του Φαλήρου δεν ανησυχούν, καθώς υπάρχει η πίστη ότι τα νούμερα θα επανέλθουν σε γνώριμα, αν όχι υψηλότερα, επίπεδα.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Δυναμικό κοινό: 11% – 7% – 5% – 5,8%

Γενικό σύνολο: 21% – 15,9% – 16,2% – 13,9%

Τα νούμερα στην πρωινή ζώνη

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ 22,6
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 7,4
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ 6,2
MΙΑ ΖΩΗ 9,0
ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 14,3
* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Σταθερός ο Δημήτρης Καμπουράκης

Έχοντας στο πλευρό του τη Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, οι οποίοι αντικαθιστούν φέτος τον Τάκη Χατζή, ο δημοσιογράφος βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης να κυμαίνονται οριακά σε διψήφια νούμερα. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι έχει απέναντί του στον Alpha τον «οδοστρωτήρα» Νίκο Μάνεση.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 σημείωσε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 11,3. Ωστόσο, στο γενικό σύνολο τα νούμερά του ανεβαίνουν κατακόρυφα, φτάνοντας ακόμα και το 20 σε κάποια τέταρτα.

Φαίνεται πως οι τηλεθεατές ηλικίας 18-54 δεν προτιμούν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και στρέφονται για την πρωινή τους ενημέρωση τις ανταγωνιστικές εκπομπές και δη τον Νίκο Μάνεση στον Alpha. Όμως, ο Καμπουράκης έχει πέραση στις υπόλοιπες ηλικίες, αφού τα ποσοστά στο γενικό σύνολο είναι σχεδόν διπλάσια. Πρόκειται για έμπειρο δημοσιογράφο, γνώστη της τηλεόρασης και στον ΣΚΑΪ υπάρχει εμπιστοσύνη και στήριξη στη δουλειά του.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ 22,8
ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 11,3
ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ 6,3
MΙΑ ΖΩΗ 10,8
ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 11,7
* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research