Έλενα Χριστοπούλου: «Τα πήρε» με παίκτρια – «Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να κάνεις εμένα;» (video)1 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:23 μμ


Η Έλενα Χριστοπούλου επισκέφτηκε το σπίτι του GNTM, και είχε την πρώτη επαφή με τις παίκτριες του ριάλιτι μόδας του Star, ως η coach τους.

Η Έλενα Χριστοπούλου προσπάθησε να δείξει στα κορίτσια του GNTM τι θέλει από αυτές και απαγόρευσε ρητά να αντιγράψουν τι περσινές παίκτριες.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του GNTM. Είμαι ευτυχής που όλες αυτές οι υπέροχες παρουσίες είναι μαζεμένες εδώ. Έχω δει ότι οι περισσότερες είστε διαβασμένες και έχετε έρθει προετοιμασμένες. Ποια είναι όμως η διαφορά με πέρυσι; Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με αυτό. Είναι μεγάλη παγίδα να ακολουθήσετε μια συνταγή. Σας παρακαλώ πολύ να μη δω περσινές κόπιες. Θα είμαι η πρώτη που θα πάψω να είμαι μαζί σας».

Στη συνέχεια προσπάθησε να περιγράψει την πρώτη δοκιμασία αλλά η Μαρία τη διέκοψε, κάτι που εκνεύρισε την coach, η οποία είπε εμφανώς ενοχλημένη: «Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να κάνεις εμένα και εγώ να κάνω το μοντέλο; Δε θέλω να ξαναπεταχτείς όταν μιλάω, αν γίνεται. Ευχαριστώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έξαλλη με τις παίκτριες – «Να μαλλιοτραβηχτείτε» (video)

GNTM: «Κράξιμο» στην κριτική επιτροπή από τα μοντέλα

Το bootcamp ολοκληρώθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM και το ριάλιτι μοντέλων του Star θα αρχίσει να προβάλει τα επεισόδια μέσα στο σπίτι.

Οι επιλογές της κριτικής επιτροπής για τα κορίτσια που πέρασαν στην τελική φάση του GNTM σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως και κυρίως αρνητικά από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, όπως φαίνεται και στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης-δοκιμασίας, την ώρα που κάποια μοντέλα πόζαραν μπροστά στον φακό, τα μικρόφωνα των υπολοίπων πήραν… φωτιά, σχολιάζοντας τους κριτές και την επιλογή τους να βοηθούν συγκεκριμένα κορίτσια.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: GNTM: Αυτή είναι η πιο δύσκολη δοκιμασία του ριάλιτι (video)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου topless «γονατίζει» το Instagram (photo)