Ελένη Ράντου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου απαντά στις φήμες περί χωρισμού28 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:09 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:09 μμ


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, απάντησε για τα δημοσιεύματα που κάθε τρεις και λίγο τον χωρίζουν με την Ελένη Ράντου, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη. 

– Με την Ελένη Ράντου πόσα χρόνια είστε μαζί;

«Είκοσι πέντε! Αν βγάλεις τα ψεύτικα φωτοστέφανα του lifestyle, θα δεις μια απόλυτα φυσιολογική οικογένεια που πίνει τον καφέ της, συζητά και κάνει τα αστεία της. Κάποιες φορές μας χωρίζουν κατά καιρούς κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Δεν έχουμε περάσει καμία κρίση. Το μυστικό μας είναι ότι θέλουμε ο ένας να είναι ο βοηθός του άλλου. Κατά καιρούς ίσως η ρουτίνα κάνει κάτι, αλλά συνερχόμαστε αμέσως. Η Ελένη είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος, που μιλάει πολύ. Μιλάμε πολύ και για τα δικά μας θέματα, αλλά και για τα κοινωνικά».

Γιατί δεν συνεργάστηκε ξανά με την Καλλιρόη Μυριαγκού μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Ελένη Ράντου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Τζάσμιν, μαζί με την Καλλιρρόη Μυριαγκού. Οι δύο γυναίκες είχαν να συνεργαστούν από την εποχή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπως δήλωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με την Φαίη Σκορδά.

Δεν κάναμε παρέα μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Από αυτό το σίριαλ, λόγω της μεγάλης του επιτυχίας, ποτέ δεν συνεργάστηκα ξανά με κανέναν γιατί ένιωθα ότι θα γίνει χρήση αυτής της επιτυχίας. Το έβλεπα ενοχικά. Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, ξαναβρισκόμαστε μαζί, είναι σαν να μην έχει περάσει μία μέρα. Συναντιόμασταν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν κάναμε παρέα. Είναι πολύ ωραίο που μας βλέπει ο κόσμος μετά από τόσα χρόνια, έχοντας και οι δύο ωριμάσει και έχοντας δουλέψει πολύ σε κάτι… σχεδόν ντοκιμαντέρ. Δεν έχει τη φάρσα του Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι σκληρό πράγμα αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο που είμαστε σε άλλη πίστα και σε άλλη χρονική στιγμή, αλλά με την ίδια επικοινωνία. Είμαστε επάνω στη σκηνή και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη από χιλιόμετρα. Είναι ωραίο. Ήταν δική μου σκέψη και νιώθω ότι σε όλα τα παιδιά από εκεί πέρα τους χρωστάω ότι η μεγάλη επιτυχία δεν μου επέτρεψε θεατρικά να συνεργαστώ ξανά μαζί τους. Θες από κόμπλεξ ότι ο κόσμος θα έλεγε ότι προσπαθώ να εκμεταλλευτώ την επιτυχία και αυτά. Λειτούργησα πολύ ενοχικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: Πανικός με την αρπαγή γνωστής παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 από τον Ιβάν Σαββίδη

MasterChef: Τα πάνω κάτω στο ριάλιτι – Έρχονται ριζικές αλλαγές

ΑΝΤ1: Αποχώρηση «βόμβα» πασίγνωστου παρουσιαστή