Έρωτας μετά: Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (24/2)24 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:30 μμ


Η σειρά του Alpha, «Έρωτας μετά», που προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:50, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με το σενάριο και τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν.

Τι θα δούμε απόψε – Επεισόδιο 70

Η καινούρια εξέταση για τη συγγένεια του Ηλία με τον Κωνσταντίνο έχει άλλα αποτελέσματα και φέρνει διαφορετικές εξελίξεις.

Η Κατερίνα στέκεται στο πλευρό του Ηλία.

Ο Νίκος εντοπίζει έναν περίεργο άντρα που αφήνει ένα από τα γνωστά μυστήρια σημειώματα στο αυτοκίνητο του Χρήστου, και τον παρακολουθεί.

Βρίσκει στοιχεία γι’αυτόν και ειδοποιεί τον Χρήστο.

Απειλητικά και καινούρια επικίνδυνα στοιχεία για τον Γιώργο τον φέρνουν αντιμέτωπο με την Υπηρεσία του, σ’ ένα πολύ σφιχτό κλοιό πλέον.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

«Έρωτας μετά»: Εξέλιξη «φωτιά» στη σειρά ανατρέπει τα δεδομένα

Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να προστεθεί στο καστ των ηθοποιών της δραματικής σειράς στο κανάλι του Alpha, «Έρωτας Μετά».

Σύμφωνα με το TV Έθνος, ο λόγος γίνεται για την Μέλπω Κωστή, η οποία θα υποδυθεί την μητέρα του Ηλία που εμφανίζεται ξαφνικά, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ζωή του πρωταγωνιστή.

Μάλιστα, η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από μια δεκαετία, αφού η τελευταία της εμφάνιση στην μικρή οθόνη ήταν στην κωμική σειρά του Mega «Η γενιά των 592 ευρώ».

«Έρωτας μετά»: Ηχηρή αποχώρηση από τη σειρά του Alpha

Ξαφνική αποχώρηση πασίγνωστου ηθοποιού από τη σειρά «Έρωτας μετά» του Alpha.

Πρόκειται για ηθοποιό που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το Σόι σου».

Ο Σόλων Τσούνης, μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» στο Star για την αποχώρησή του από το «Έρωτας μετά», αλλά και το τέλος της σειράς «Το Σόι σου».

«Θα σου πω ότι σταμάτησα από το Έρωτας Μετά. Πρώτη φορά το λέω γιατί έγινε πρόσφατα. Καμιά φορά ξεκινάμε με κάποια δεδομένα και κάποιες προσδοκίες. Είχαμε κανονίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και στην πορεία τους οδηγεί κάπου αλλού. Αυτό δεν με κάλυψε, πολύ απλά, φιλικά και ωραία είπα να σταματήσουμε. Είπαμε πως είναι καλύτερο να διακόψουμε τη συνεργασία. Όταν αρχίζω κάτι, μου αρέσει να το τελειώνω. Αν μου το αλλάξουν στην πορεία, θα αντιδράσω. Γενικά διεκδικώ αυτό που θέλω», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σχετικά με το «Σόι σου», που ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε χρόνια, ο Σόλων Τσούνης σχολίασε:

«Όταν ξεκινούσαμε το Σόι δεν ξέραμε σε καμία περίπτωση πως θα κρατήσει πέντε χρόνια. Πιστεύω πως όλοι οι συνάδελφοι περνάμε ακόμα μια φάση πένθους. Είμαστε όλοι σε ένα σοκ που σταμάτησε η σειρά. Το καλοκαίρι, που ήμουν σε περιοδεία με την Λωξάντρα δεν υπήρχε περιοχή στην επαρχία που να μη με πιάσουν να με ρωτήσουν γιατί τελείωσε η σειρά. Όλα όμως τελειώνουν και είναι ωραίο να τελειώνει κάτι όταν είναι στο πικ».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Σόλωνα Τσούνη: