ΕΡΤ: «Χτύπημα» με γνωστό ηθοποιό και Eurovision στο κανάλι21 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:37 μμ


Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Ναταλία Δραγούμη παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα στην ΕΡΤ 1 την ψυχαγωγική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι».

Αλλά αυτό δεν θα είναι το μόνο πρόγραμμα που θα παρουσιάζει στο κρατικό κανάλι ο ηθοποιός. Ο Μιχάλης Μαρίνος δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει την εκπομπή με όλα τα νέα της Eurovision, η οποία θα προβάλλεται κάθε Κυριακή.

Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάρτιο, όταν θα έχουν επιλέξει όλες οι χώρες τα τραγούδια τους και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο, όταν θα γίνει ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Μπελάδες λόγω… Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι Σαββίδη

Eurovision: Όνομα – έκπληξη για την Ελλάδα

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι την Ελλάδα για τη Eurovision θα εκπροσωπήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη στα γραφεία της έφτασε ένα καινούργιο τραγούδι. 

Πρόκειται για την υποψηφιότητα της Ειρήνης Παπαδοπούλου που είχε δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι ήθελε να πάει στη Eurovision. Η τραγουδίστρια σε πρόσφατο ταξίδι της στο Ισραήλ συναντήθηκε με τον Ντόρον, τον συνθέτη του τραγουδιού «Toy» που χάρισε στη Νέττα την πρώτη θέση στη Eurovision του 2018. 

Ο Ντόρον έγραψε ένα αγγλικό τραγούδι με έθνικ στοιχεία για την Ειρήνη, το οποίο κατέθεσε στην ΕΡΤ με την σφραγίδα της Minos Emi. Μένει να δούμε αν τελικά αυτό το τραγούδι θα αρέσει στην κριτική επιτροπή και αν θα είναι αυτό που θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

ΣΚΑΪ: «Αντίποινα» και ενίσχυση με δημοσιογράφο από το One του Μαρινάκη

ΕΡΤ: «Χτύπημα» με γνωστή παρουσιάστρια στο κανάλι

Η Μάριον Μιχελιδάκη επιστρέφει στην ΕΡΤ με μία νέα εκπομπή.

Η δημοσιογράφος θα αναλάβει το δίωρο 12 με 2, με μία ζωντανή ενημερωτική εκπομπή που θα παίζει ουσιαστικά απέναντι από το «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Πηγή: Page 2

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Mega: Γνωστός δημοσιογράφος με εκπομπή-έκπληξη στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη