ΕΡΤ: Επιστροφή πασίγνωστου δημοσιογράφου στο κανάλι7 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:38 μμ


Ύστερα από χρόνια επιστρέφει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ο έμπειρος δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος, ο οποίος θα μετέχει στο πάνελ της ιστορικής εκπομπής «Αθλητική Κυριακή».

Ο καλός συνάδελφος δεν αποκλείεται, πέραν της παρουσίας του στη συγκεκριμένη εκπομπή, να κάνει και σχόλια στο κεντρικό δελτίο της κρατικής τηλεόρασης. Σε κάθε περίπτωση, η προσθήκη Πανούτσου στην «Αθλητική Κυριακή» ενισχύει αρκετά το κατά κοινή παραδοχή πολύ δυνατό προϊόν της ΕΡΤ.

Για την ιστορία και μόνο αξίζει να αναφερθεί ότι στην Αγία Παρασκευή φαίνεται να επενδύουν στο συγκεκριμένο προϊόν, που έχει αποδείξει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: Ένθετο Secret της εημερίδας «Παραπολιτικά»

ΕΡΤ: Αυτοί θα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων

Φαίνεται να ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ΕΡΤ ως προς τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με το e-tetradio, τη θέση της Δώρας Αναγνωστοπούλου, που μετακόμισε στο One Channel, παίρνει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, καθώς θα είναι αυτή που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Επίσης το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνει Μαριάννα Πετράκη.

Αλλαγές υπάρχουν και στα υπόλοιπα δελτία της ΕΡΤ. Το δελτίο ειδήσεων στις 12 θα το κάνει η Αλεξάνδρα Δουβαρά, καθώς η Ντένια Σαρακίνη δεν θα συνεχίσει στις καθημερινές, ενώ εκείνο στις 3 ο Αντώνης Αλαφογιώργος.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Star – ANT1: «Σκληρή μάχη» Ζαχαρέα με Χατζηνικολάου

ΕΡΤ: Πασίγνωστη δημοσιογράφος στο κανάλι

Το κανάλι της Αγίας Παρασκευής η ΕΡΤ, ενισχύεται σημαντικά πασίγνωστη δημοσιογράφο, στη θέση όμως της συμβούλου.

Ο λόγος για τη Λίνα Παπαδάκη, η οποία, σύμφωνα με το dailymedia.gr, θα πάρει πόστο συμβούλου του Προέδρου της Δημόσιας Τηλεόρασης Κωνσταντίνου Ζούλα που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα μαζί με τον Γιώργο Γαμπρίτσο.

Από το 2000 υπήρξε στενή συνεργάτιδα του Σταύρου Θεοδωράκη, έχοντας θέση αρχισυντάκτριας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του δημοσιογράφου στο Mega. Μάλιστα, από τον Φεβρουάριο του 2014 υπήρξε διευθύντρια του γραφείου Τύπου του «Ποταμιού» προτού αποχωρήσει τον Ιούλιο του 2019.