ΕΡΤ: Πασίγνωστος δημοσιογράφος στο «τιμόνι» της πρωινής ζώνης9 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:56 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:26 μμ


Το κανάλι της Αγίας Παρασκευής η ΕΡΤ, είναι σε κατάσταση ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα. Γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής στη «λίστα» για την πρωινή ζώνη.

Σκέψεις για Δημήτρη Τάκη

Από το Σεπτέμβρη οι αλλαγές θα είναι πολλές στην ΕΡΤ καθώς νέα πρόσωπα θα στελεχώσουν το κανάλι, ενώ θα βγουν και νέες εκπομπές.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Τάκης είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται για την πρωινή ζώνη, σύμφωνα με το nassoblog.

Ο Δημήτρης Τάκης έχει ξαναβρεθεί σε πρωινή ζώνη καναλιού, στο Mega για αρκετά χρόνια, ενώ τώρα τον βλέπουμε σε πολιτική εκπομπή τα βράδια στο Action24.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ορισμός της νέας διοίκησης της ΕΡΤ αναμένεται να γίνει στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη. Από εκεί και μετά θα ξεκαθαρίσουν όλα για το κανάλι και τις εκπομπές του.

Τέλος, αν προχωρήσει η συνεργασία με τον Δημήτρη Τάκη, στην πρωινή εκπομπή δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει και τηλεοπτικό ή τηλεοπτική παρτενέρ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Open: Όνομα – βόμβα στη θέση του Ντέμη Νικολαΐδη

Open: Αποχώρησαν γνωστοί παρουσιαστές από το κανάλι του Σαββίδη

ΕΡΤ: Ριζικές αλλαγές και εθελούσια έξοδος εργαζομένων

ert

Οι εξελίξεις που έρχονται για την ΕΡΤ θα είναι πολύ σημαντικές καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει να αλλάξει πολλά στο κανάλι της Αγίας Παρασκευής.

«Όχι» σε απολύσεις, «Ναι» σε εθελούσια έξοδο

Όπως γράφουν οι «Τυπολογίες», το ζήτημα της εθελούσιας εξόδου των εργαζομένων από την ΕΡΤεξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες. Στην κυβέρνηση επικρατεί η ιδεοληψία για συρρικνωμένο ραδιομεγαρο και επιχειρούν, χωρίς να προχωρήσουν σε απολύσεις, να μειώσουν το προσωπικό των2.220 ατόμων σε μια εταιρεία που έχει κύκλο εργασιών ύψους 190 εκατ. ευρώ.

«Την ΕΡΤ όπως είναι σήμερα να την ξεχάσουμε» είχε πει πριν από τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός είχε τονίσει: «Η χώρα χρειάζεται δημόσια τηλεόραση, αλλά όχι όργανο κυβερνητικής προπαγάνδας. Το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα μειωθεί στο μισό και θα προσαρμοστεί σε αυτόν τον προϋπολογισμό. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό, θα λειτουργήσει με λιγότερο προσωπικό. Αυτό που γίνεται σήμερα στην ΕΡΤ είναι θλιβερό και απαράδεκτο».

Όπως και να έχει πάντως η ΕΡΤ θα αλλάξει και σε λίγες μέρες θα ξέρουμε και το οριστικό σχέδιο της Κυβέρνησης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Νίκος Χατζηνικολάου: Η συγκινητική ανάρτηση για τους γιους του (photo)

ANT1: Προβληματισμός στο κανάλι για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)