ΕΡΤ: Πρωτοφανής απόφαση από το κανάλι για δημοσιογράφους14 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:02 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:05 μμ


Μία απίστευτη απόφαση ενδέχεται να βρουν μπροστά τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, στο επόμενο χρονικό διάστημα, που θα ίσως φέρει αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το zoornalistas.com, δόθηκε εντολή στην ΕΡΑ Σπορ, οι δημοσιογράφοι που θα μεταδίδουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες να ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ. 

Όπως είναι φυσικό μόνο στο άκουσμα ότι ενδέχεται κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί έγινε χαμός, καθώς τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας των σπίκερ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΕΡΤ: Πασίγνωστη ηθοποιός αναλαμβάνει εκπομπή στο κανάλι

ΕΡΤ: Είναι οριστικό – Πασίγνωστος ηθοποιός θα παρουσιάζει νέο τηλεπαιχνίδι

Τη συμφωνία με πασίγνωστο ηθοποιό για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού ενέκρινε την Τετάρτη σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι «Catch the answer», που θα παρουσιάζει ο Νίκος Κουρής.

Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός θα αναλάβει για πρώτη φορά έναν τέτοιο ρόλο.

Το τηλεπαιχνίδι, το οποίο είναι πολύ γνωστό στο εξωτερικό, αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη Μαρτίου και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ, πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00.

Και καινούργια σειρά

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, η ΕΡΤ ετοιμάζει και μια νέα ελληνική σειρά.

Τώρα λοιπόν θα ετοιμάσουν για την επόμενη σεζόν μία σειρά με προσωρινό τίτλο «Τα καλύτερα μας χρόνια», η οποία βασίζεται σε ένα format που μεταδίδεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ισπανική τηλεόραση.

Η ιστορία θα παρακολουθεί την εξέλιξη μιας πενταμελούς ελληνικής οικογένειας πιάνοντας το νήμα από την άφιξη της πρώτης τηλεόρασης στο σπίτι, δηλαδή το 1968, και παρακολουθώντας τα μέλη της να μεγαλώνουν, να εξελίσσονται και να ωριμάζουν μέσα στο χρόνο.

Αφηγητής της σειράς είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας, μόλις οκτώ ετών στο ξεκίνημα της σειράς, ενώ η ΕΡΤ μέσα από αυτήν θα αξιοποιήσει και το ανεκτίμητο αρχείο της για να αναδείξει το πώς η είσοδος της τηλεόρασης στα ελληνικά σπίτια, επέδρασε στις ζωές όλων μας, παράλληλα βέβαια και με τις ιστορικές κοινωνικοπολιτικές αλλαγές της δεκαετίας του 70 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Τη μυθοπλασία που έχει στόχο να αγγίξει όλα τα μέλη κάθε ελληνικής οικογένειας θα επιμεληθούν ο γνωστός σεναριογράφος Νίκος Απειρανθίτης και η Κατερίνα Μπέη που υπέγραψε προσφάτως την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία «Ευτυχία», με την εταιρεία Tanweer η οποία επίσης θα αναλάβει την παραγωγή της νέας σειράς.

Σκηνοθέτης θα είναι ο επίσης διακεκριμένος Κώστας Καπάκας (Pepermint, Uranya, Magic Hour κα), άμεσα θα αρχίσει η προετοιμασία για την αναπαράσταση της εποχής και των εξωτερικών και εσωτερικών γυρισμάτων, ενώ έκπληξη θα αποτελέσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κόστος κάθε επεισοδίου θα είναι 52.000 ευρώ, και όπως σημειώνει με νόημα η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ πολύ χαμηλότερο από αυτό της «Η Ζωή εν Τάφω» που ήταν 71.000 ευρώ το επεισόδιο.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Eurovision: Πότε θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι της Στεφανίας (video)