ΕΡΤ: Τηλεθέαση – ρεκόρ για το κανάλι της Αγίας Παρασκευής19 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:40 μμ


Ασυνήθιστα υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το κανάλι της ΕΡΤ το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου, χάρη σε μια συγκεκριμένη εκπομπή.

Πρόκειται για το «Στα τραγούδια λέμε ναι», στην prime time ζώνη του Σαββάτου, που σημείωσε στο γενικό σύνολο 12,9%, απέναντι μάλιστα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σίγουρα τέτοια νούμερα δεν είναι συνηθισμένα στην ΕΡΤ, η οποία στο σύνολο του Σαββατοκύριακου είδε τα νούμερά της να εκτοξεύονται στο γενικό σύνολο. Αυτό συνέβη χάρη στη μετάδοση αθλητικών γεγονότων, όπως ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ, μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα Πατρών, αλλά οι αγώνες της Super League.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το αθροιστικό μερίδιο και των τεσσάρων καναλιών της ΕΡΤ ήταν 12%, με την ΕΡΤ1 να σημειώνει 7%, την ΕΡΤ2 2,1%, την ΕΡΤ Sports 1,6% και την ΕΡΤ3 1,3%. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το μέσο μερίδιο των καναλιών της ΕΡΤ άγγιξε το 11,5%, με την ΕΡΤ1 να σημειώνει  6,2%, την ΕΡΤ2 2,9%, και την ΕΡΤ Sports με την ΕΡΤ3 από 1,2%.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Ποιοι «έχασαν τον ύπνο τους» με το κανάλι Μαρινάκη

ΕΡΤ: Πρωτοφανής απόφαση από το κανάλι για δημοσιογράφους

Μία απίστευτη απόφαση ενδέχεται να βρουν μπροστά τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, στο επόμενο χρονικό διάστημα, που θα ίσως φέρει αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το zoornalistas.com, δόθηκε εντολή στην ΕΡΑ Σποροι δημοσιογράφοι που θα μεταδίδουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες να ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ. 

Όπως είναι φυσικό μόνο στο άκουσμα ότι ενδέχεται κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί έγινε χαμός, καθώς τίθεται θέμα σωματικής ακεραιότητας των σπίκερ.

ΕΡΤ: Πρωτοποριακό «χτύπημα» αλλάζει τα δεδομένα στην τηλεόραση

Μια πρωτότυπη εκπομπή αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στην ΕΡΤ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Σημείο Συνάντησης» είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ 1, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 23:15.

Το νέο τοκ σόου, που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, στηρίζεται σ’ ένα φρέσκο και πρωτότυπο εύρημα: δεν υπάρχει παρουσιαστής, δεν υπάρχει καλεσμένος. Πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου είναι κάθε φορά δύο γνωστά -και συνήθως ετερόκλητα- πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία κάνουν μία ελεύθερη συζήτηση γύρω από πολλά και διαφορετικά θέματα.

Έτσι, έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να επανασυστηθούν στο κοινό, καθώς αποκαλύπτουν πτυχές από τη ζωή τους που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: «Μπλεξίματα» με το ΕΣΡ για το κανάλι του Σαββίδη