Ετεοκλής Παύλου – Ελένη Χατζίδου: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης τους (video)30 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:06 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:06 πμ


Καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» στο κανάλι του ANT1, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Το ζευγάρι διανύει την καλύτερή του φάση, καθώς είναι πολύ ερωτευμένοι και σε λίγο καιρό μάλιστα, θα γίνουν και δύο πανευτυχείς γονείς.

Παντρεύονται τον Ιούνιο Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου

Η τραγουδίστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι! Όπως είπαν από την αρχή της σχέσης τους ήθελαν να κάνουν παιδί ενώ αποκάλυψαν και πώς έμαθαν ότι η Ελένη ήταν έγκυος. «Είχα πάει με πόνους στην κοιλιά στο νοσοκομείο και όταν χρειάστηκε να κάνω ακτινογραφία με ρώτησαν αν υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Για να σιγουρευτώ έκανα τεστ εγκυμοσύνης και σύντομα η νοσοκόμα μας ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα».

Το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο και αποκάλυψε ότι το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους είναι Μελίτα – Δήμητρα. Το Μελίτα είναι ένα όνομα που επέλεξαν οι ίδιοι για την κόρη τους. Προέρχεται από την «Αγία Μελιτίνη, μελιστάλαχτη», ανέφερε συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου. Ενώ το δεύτερο όνομα της θα είναι Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή και θέλουν να την τιμήσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Ετεοκλής Παύλου: Οι τρυφερές δηλώσεις για την Ελένη Χατζίδου – Κεραυνοβόλος έρωτας (video)

Σήλια Δραγούνη: Η σκλήρυνση κατά πλάκας και η σχέση με τον Αργυρόπουλο (video)

Alpha: Ηχηρές αποχωρήσεις από το κανάλι της Κάντζας (video)