Ετεοκλής Παύλου – Ελένη Χατζίδου: Οι πρώτες δηλώσεις των νεόνυμφων (video)4 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:46 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:46 μμ


Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς περιμένουν το πρώτο τους μωράκι. Η ευτυχία του, μάλιστα, «σφραγίστηκε» χθες, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου.

Οι νεόνυμφοι, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», στο κανάλι του Alpha.

«Ήταν γρήγορο. Έχουμε και τον θρησκευτικό γάμο μετά. Πολύ ωραία στιγμή, οι φίλοι μας κοντά μας. Γεννάω μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου, κοριτσάκι. Την μικρούλα θα την πούμε Μελίτα Δήμητρα. Ταξίδι…. λίγα πράγματα. Τώρα αρχίζω και βαραίνω και δεν είμαι για πολλά. Κλωτσάει το μωρό», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου, από την πλευρά του, είπε τα εξής: «Περιμέναμε πώς και πώς για να παντρευτούμε. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι! Η πρόταση γάμου έγινε στο μέρος που γνωριστήκαμε, εκεί της έδωσα και το δαχτυλίδι. Είχα πάρα πολύ άγχος. Σε μια παραλία. Είχα το άγχος αν θα μου πει ναι ή όχι».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Ετεοκλής Παύλου – Ελένη Χατζίδου: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης τους (video)

Athens Pride: «Παρούσα» η Ελένη Φουρέιρα στη φετινή γιορτή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Γιώργος Καπουτζίδης: Το νέο επαγγελματικό του βήμα μετά τον ΣΚΑΪ