Έξαλλη η Αλεξανδράκη με Παπαγγελή για το βίντεο με την Μπέλλα15 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:30 μμ


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την αποχώρησή της από το Nomads 2 μίλησε για τη φημολογούμενη σχέση του συντρόφου της, Δημήτρη Μηλιώνη με την Ιωάννα Μπέλλα. Όπως αποκάλυψε η ίδια μια φίλη της αποκάλυψε ότι στήθηκε μια πλεκτάνη πίσω από την πλάτη της. 

Το μοντέλο είχε αποκαλύψει ότι η μέχρι πρότινος καλή της φίλη έστησε αυτή την ίντριγκα αλλά δεν είχε πει το όνομά της.

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη.Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος», είχε δηλώσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το ένθετο secret της εφημερίδας Παραπολιτικά αποκαλύπτει ποια είναι αυτή η γυναίκα. Πρόκειται σύμφωνα με το δημοσίευμα για την Έλλη Παπαγγελή. Μάλιστα εκείνη φαίνεται ότι το έχει μετανιώσει και θέλει να τα ξαναβρεί με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία δεν θέλει να έχει επαφές μαζί της ξανά.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Ειρήνη Ερμίδου: Χυδαία επίθεση στην πανύψηλη του GNTM (video)