Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη: Το σχόλιο που την εξόργισε (photos)5 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:31 μμ


Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε για τα φετινά Madwalk μία πιο εναλλακτική εμφάνιση, που η αλήθεια είναι πως αντιπροσωπεύει αρκετά στο στυλ της, και δεν δίστασε να την υποστηρίξει, ανεβάζοντας και αντίστοιχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα σχόλια που δέχτηκε και η αντίδρασή της

Οι δημοσιεύσεις αυτές όμως, στάθηκαν αφορμή για να λάβει αρκετά αρνητικά σχόλια σχετικά με το ντύσιμο της, αλλά και το παρουσιαστικό της γενικότερα. Συγκεκριμένα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν κάτω από τις φωτογραφίες ότι αυτό που είχε επιλέξει να φορέσει δεν ήταν ωραίο ή ότι δεν το είχε συνδυάσει σωστά. Εκείνο όμως που έκανε την παρουσιάστρια να αντιδράσει, ήταν τα σχόλια που αφορούσαν το ύψος της, καθώς όπως υποστήριξαν δεν έχει το κατάλληλο ύψος για να φορέσει κάτι τέτοιο με φλατ παπούτσι, και επειδή -όπως ουσιαστικά υπονοήθηκε- είναι κοντή θα μπορούσε να το αναδείξει μόνο με ψηλοτάκουνα.

Τα παραπάνω ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τα νεύρα της Μαίρης Συνατσάκη, ώστε να απαντήσει για να υποστηρίξει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά κυρίως για να εκθέσει και την άποψή της περί των προτύπων που έχουν σήμερα κυρίως οι νεαρές κοπέλες και τις ανασφάλειες που τους δημιουργούν αυτά.

Δείτε τις απαντήσεις:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΜasterChef: Έμεινε κάγκελο η Τσιμτσιλή με τη σχέση της Άλκηστις (video)

Kylie Jenner: Συγχώρεσε τελικά την Jordyn μετά την «προδοσία»;