Φουρέιρα: Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό… (video)12 Σεπτεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:07 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:10 πμ


Λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της Eurovision με την Κύπρο, τον περασμένο Μάη, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φακό με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa.

Οι δυο τους σχημάτισαν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό» ποζάροντας, φωτογραφία που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Eugent Bushpepa και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη χώρα μας.

Μέσα από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, η Ελένη Φουρέιρα εξομολογείται σήμερα σχετικά με το συμβάν:

«Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πάρα πολύ. Πριν από αυτό είχα σηκώσει άλλες 100 σημαίες αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Ουσιαστικά, για κάποιους από τα media υπήρχε πρόβλημα με την αλβανική σημαία.

Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί λέω, είμαι εδώ, πάω να διαγωνιστώ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα και την Ελλάδα και την Αλβανία κι εκπροσωπώ την Κύπρο και αντί να με στηρίξετε που προσπαθώ να σας κάνω υπερήφανους τόσα χρόνια… δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια!».

«Δεν τα κατάφεραν»

«Εγώ στην Ελλάδα στην ιστορία δεν το έμαθα αυτό. Δεν ξέρω σε ποια ιστορία το λέει αυτό, γιατί στην ελληνική ιστορία δεν το λέει. Πώς γίνεται μετά από όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου να προσπαθώ να με αποδεχτεί αυτή η χώρα, να γυρίσουν και να πουν ότι είμαι και εθνικίστρια», συνέχισε.

«Έλεγα, δεν το πιστεύω Θεέ μ,ου, τι άλλο θα ακούσω! Από την άλλη συνειδητοποίησα πόσο με αγαπάει ο κόσμος. Ό,τι και να έκαναν κάποιοι, όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να μου κάνουν αυτό που ήθελαν να μου κάνουν, δεν τα κατάφεραν.

Όσο κι αν προσπάθησαν να με κάνουν να μισήσω την Ελλάδα, δεν τα κατάφεραν», κατέληξε.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα – Τι συνέβη (video)

Next Top Model: Η Ελεονώρα Μελέτη «τρολάρει» παίκτες και κριτές