Γιώργος Αγγελόπουλος: Τηλεοπτική επιστροφή – έκπληξη20 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:46 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:51 μμ


Εδώ και πολύ καιρό ακούμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική εκδοχή του «Εζέλ» που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης.

Το σίριαλ επρόκειτο να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ, αλλά τελικά ο Alpha είναι ο σταθμός που συζητάει με τον παραγωγό για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με τον Alpha, ώστε να γνωρίζουμε πότε ακριβώς το «Εζέλ» θα βγει στον αέρα, ο Ντάνος δέχτηκε πρόταση για να κάνει μία γκεστ συμμετοχή στο «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1.

Αν τελικά, το «Εζέλ» καθυστερήσει να βγει, δεν αποκλείεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος να κάνει comeback μέσα από το «Αν ήμουν πλούσιος», στο οποίο θα ενταχθούν νέα πρόσωπα από τον Ιανουάριο.

ΣΚΑΪ: Τι ισχύει πραγματικά με το «Θα γίνει της πολυκατοικίας»

Έντονη υπήρξε τις τελευταίες ημέρες η φημολογία ότι ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να «κόψει» πασίγνωστη σειρά, επειδή τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά.

Οι φήμες ήθελαν ένα από τα σίριαλ του ΣΚΑΪ να ετοιμάζεται να λάβει τέλος με τη συμπλήρωση των 20 επεισοδίων που ήταν εξαρχής προγραμματισμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται, αφού τα νούμερα δεν είναι υψηλά και δεν βοηθούν το κανάλι να βελτιώσει τον μέσο όρο του

Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ο ΣΚΑΪ δεν προτίθεται να «κόψει» τη συγκεκριμένη σειρά, η οποία θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά.

Η «Νέα Σελίδα» επικοινώνησε με το κανάλι του Φαλήρου, από το οποίο τονίζεται ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για το «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», που αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και έτσι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να σταματήσει να προβάλλεται.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

One: Έκπληξη με γνωστό δημοσιογράφο στο κανάλι

Mega: Μετρ των επιτυχιών στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Open: Επιστροφή «φωτιά» πασίγνωστου παρουσιαστή στο κανάλι Σαββίδη