Γιώργος Αυτιάς: «Χτύπημα» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (video)10 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:47 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:14 πμ


Στο κανάλι του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά θα φιλοξενηθεί σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο μετά τις 8.30 θα βρεθεί στο στούντιο του “Καλημέρα” του ΣΚΑΪ και θα μιλήσει εφ’ όλης της ύλης απαντώντας παράλληλα σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην υγειά μας» – Oι σημερινοί καλεσμένοι του (video)

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα One: Πανίσχυρο πρόσωπο στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

One: «Πονοκέφαλος» το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον ΣΚΑΪ

ONE TV
Ακόμη δεν έχει βγει το κανάλι One ή… Mega ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη και ήδη έχει προκαλέσει ανησυχία στα αντίπαλα στρατόπεδα.

 

Σύμφωνα με όσα γράφει το enimerosi24 προβληματισμός επικρατεί στο σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών για την είσοδο στον ανταγωνισμό του νέου καναλιού του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη το επόμενο διάστημα.

Ανησυχία υπάρχει στον ΣΚΑΪ, καθώς το νέο κανάλι θα διεκδικήσει κομμάτι της ενημέρωσης που τώρα μονοπωλεί το κανάλι του Φαλήρου και το έχει ανεβάσει στην κορυφή.

Ανησυχία διαπιστώνεται και στο OPEN που προσπαθεί να ανεβεί στην τηλεθέαση καθώς θα μπει και νέος «παίκτης» στην… πίτα, ενώ τέλος, Star, Alpha και ΑΝΤ1 κρατούν στάση αναμονής.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην υγειά μας» – Oι σημερινοί καλεσμένοι του (video)

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα One: Πανίσχυρο πρόσωπο στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστο πρόσωπο από το κανάλι

Παρελθόν αποτελεί πασίγνωστο πρόσωπο από το κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΪ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας» έληξε και δεν ανανεώθηκε η σύμβαση του ηθοποιού Αντίνοου Αλμπάνη με το κανάλι του ΣΚΑΪ. Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν η υπέροχη φωνή των σπικάζ του καναλιού.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην υγειά μας» – Oι σημερινοί καλεσμένοι του (video)

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα One: Πανίσχυρο πρόσωπο στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη