Γιώργος Λιάγκας: Νέο βαρύ πλήγμα για τον παρουσιαστή29 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:27 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:10 μμ


Γιώργος Λιάγκας: Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον παρουσιαστή του καναλιού ΣΚΑΪ.

Νέες αποχωρήσεις «βόμβα» από την εκπομπή του καθώς χθες υπέβαλλαν την παραίτησή τους δυο άτομα. Σύμφωνα με το tinamess.gr, πρόκειται για τον βοηθό αρχισυντάκτη Γιώργο Μπέζα αλλά και τον δημοσιογράφο Φρίξο Δρακοντίδη. Ο μεν πρώτος διαπληκτίστηκε έντονα με τη νέα αρχισυντάκτρια Γωγώ Σαμπάνη με αποτέλεσμα να υποβάλλει την παραίτησή του εν αγνοία μάλιστα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος όταν ενημερώθηκε προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά μάταια.

Όσο για τον Φρίξο Δρακοντίδη, φαίνεται πως δεν άντεξε το κακό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της εκπομπής από τότε που συνέβη το ατυχές γεγονός του σχολιασμού της φοιτήτριας. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο καιρό πριν είχε απολυθεί από τον ΣΚΑΪ και η αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τρυφίδου λόγω διάστασης απόψεων με τη Διοίκηση του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:Mega: Έκπληξη – Επιστρέφει η θρυλική εκπομπή «Σούπερ μπάλα» στο κανάλι

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΣΚΑΪ: «Πόλεμος» με τον Αντώνη Κανάκη – Στη φόρα όλες οι συνομιλίες

ΣΚΑΪ: Στα δικαστήρια το κανάλι – Ποια κινείται νομικά εναντίον του (video)

skai3

Συνεχίζονται τα νομικά μπλεξίματα για τον ΣΚΑΪ, αφού μετά την υπόθεση με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του, άλλο ένα πρόσωπο κινείται νομικά εναντίον του καναλιού.

Στη Δικαιοσύνη έχει προσφύγει η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks»Φωτεινή Τράκα. Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε», μέχρι σήμερα και παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις της τόσο στην Acun Medya όσο και στον ΣΚΑΪ, δεν έχει λάβει το χρηματικό της έπαθλο.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα το έχω κινήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun Medya σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς. Εμπλέκεται και ο ΣΚΑΪ.

Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα είχε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πήγαιναν ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσα να έχω πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό», ανέφερε η Φωτεινή Τράκα.