Γιώργος Παπαδάκης: Απέναντι στα «παιδιά» του ο δημοσιογράφος10 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:25 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:21 μμ


Μία πολύ έξυπνη κίνηση έκανε το One Channel, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο θα εκπέμψει πανελλαδικά σε λίγες μέρες.

Στην πρωινή ζώνη αποφάσισε να βάλει δύο δημοσιογράφους που τη γνωρίζουν καλά, αφού έχουν θητεύσει επί σειρά ετών στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη.

Πρόκειται για τον Ντίνο Σιωμόπουλο και την Μπάγια Αντωνοπούλου που πέρσι τέτοιον καιρό ήταν στο «Καλημέρα Ελλάδα». Οι δύο πρώην συνεργάτες του Παπαδάκη θα βρεθούν απέναντί του, αφού θα παρουσιάζουν μία εκπομπή που θα ξεκινάει στις 6 το πρωί και θα τελειώνει στις 10.

Μαζί τους θα είναι η Δάφνη Καραβοκύρη και ο Θανάσης Φουσκίδης.

Νίκος Ευαγγελάτος: Πασίγνωστοι δημοσιογράφοι δίπλα του στο One

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ετοιμάζεται στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channelκαθημερνή τρίωρη εκπομπή που θα παρουσιάζει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις typologies, έχουν «κλείσει» τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον δημοσιογράφο και θα σχολιάζουν την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.

Οι δημοσιογράφοι θα είναι ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» και του Liberal Θανάσης Μαυρίδης, ο Παναγιώτης Τζένος από τα «Παραπολιτικά» και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της

One Channel: Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο κανάλι

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια, στο κανάλι του Βαγγέλη ΜαρινάκηOne Channel.

Με αυτόν τον τρόπο ο Πρετεντέρης κάνει το come back στην τηλεόραση και μάλιστα, θα επανέλθει με βραδινή πολιτική εκπομπή, όπως έκανε και παλιότερα στο Mega με την «Ανατροπή», ενώ θα κάνει και σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο του One Channel.

Εξάλλου ο Γιάννης Πρετεντέρης ήδη εργάζεται στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα στα «Νέα». Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, η εκπομπή του δημοσιογράφου δεν θα προβάλλεται αργά τα μεσάνυχτα, όπως ήταν προγραμματισμένο εξαρχής, αλλά πολύ νωρίτερα, αφού το κανάλι δεν θα επενδύσει στην παραγωγή σειρών. Έτσι θα υπάρχει χώρος για τη νέα εκπομπή.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΕΡΤ με άρωμα… Mega: «Έκλεισε» η Όλγα Τρέμη