Γιώργος Παπαδάκης: Ατύχημα – σοκ στον αέρα της εκπομπής (video)20 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:39 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:41 πμ


Ένα απρόοπτο συνέβη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, με θύμα τον έμπειρο δημοσιογράφο.

Λίγο πριν από τις 9, η Αλεξάνδρα Καϋμένου διάβαζε κάποια μηνύματα τηλεθεατών στον υπολογιστή, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έσκυψε προς το μέρος της για να τα διαβάσει. Όμως, έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας από την καρέκλα εξαφανίστηκε από το πλάνο.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν έντρομοι να δουν αν χτύπησε ο δημοσιογράφος, ενώ αμέσως έπεσε σήμα για διαφημίσεις.

Επιστρέφοντας από το διάλειμμα, ο Γιώργος Παπαδάκης αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, λέγοντας «Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά». Μάλιστα, παραπονέθηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου για τις καρέκλες του στούντιο, αποκαλύπτοντας ότι λίγο πριν πέσει ο ίδιος, παραλίγο να συμβεί και σε έναν εκ των καλεσμένων του.

ΑΝΤ1: Απρόοπτο – Έπεσε από την καρέκλα του σε ζωντανή εκπομπή (video)

Αναστάτωση και αμηχανία προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» το πρωί της Πέμπτης, όταν καλεσμένος έπεσε από την καρέκλα του.

Την ώρα που οι παρευρισκόμενοι συζητούσαν για τα ελληνικά πλεονάσματα με αφορμή και τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ «Να επανεξεταστεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5%», ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης έπεσε από την καρέκλα του.

Αμέσως οι παρουσιαστές της εκπομπής Νίκος ΡογκάκοςΠαναγιώτης Στάθης και Αλεξάνδρα Καϋμένου σηκώθηκαν έντρομοι να δουν αν χτύπησε ο καλεσμένος τους, όμως μετά από λίγο, και αφού δεν ο κ. Στρατάκης δεν έπαθε κάτι, αντιμετώπισαν με χιούμορ το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Παπαδάκης – Οικονόμου: «Θρίλερ» και ανατροπή για τους δημοσιογράφους