Γιώργος Παπαδάκης: «Εμφύλιος» του δημοσιογράφου με τα «παιδιά του»24 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:59 μμ


«Φωτιά» στον χώρο της τηλεόρασης βάζουν τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Παπαδάκη ανταγωνιστή του χρόνου με δύο πρώην συνεργάτες του στον ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One Channel, θέλει να μπει δυναμικά στη νέα τηλεοπτική σεζόν και ετοιμάζει δίδυμο στην πρωινή ενημέρωση με την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά με τους δύο δημοσιογράφους και οι τελικές αποφάσεις αναμένονται από το κανάλι μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Στο One δεν σκέφτονται να πάνε σε ένα μεγάλο και πολυέξοδο μπάτζετ, αλλά να δώσουν έμφαση στην ενημέρωση.

Γι’ αυτό θα επιστρατευτούν ο Σιωμόπουλος και η Αντωνοπούλου, οι οποίοι μάλλον θα αναλάβουν τη ζώνη 7-10 το πρωί. Αν γίνει αυτό, θα τεθούν «αντίπαλοι» με τον Γιώργο Παπαδάκη, δίπλα στον οποίο θήτευσαν και εργάστηκαν επί σειρά ετών.

Μια τέτοια «μονομαχία» αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον…

One Channel: «Κόλπο γκρόσο» με γνωστό δημοσιογράφο του ΑΝΤ1

Στη στελέχωσή του προχωρά το κανάλι του Βαγγέλη ΜαρινάκηOne Channel, κλείνοντας συνεργασία με γνωστό δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Στο One Channel ο Ντίνος Σιωμόπουλος

Ο λόγος για τον Ντίνο Σιωμόπουλο, ο οποίος για 7 χρόνια ήταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκηστην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα«. Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντίνος Σιωμόπουλος ανέφερε στον κορυφαίο παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του ΑΝΤ1 πως θα συνεχίσει αποκλειστικά στην εταιρεία «Alter Ego», ιδιοκτήτρια του καναλιού One, το οποίο πήρε την έκτη άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Κι αυτό γιατί ο Ντίνος Σιωμόπουλος κάνει οικονομικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Το Βήμα» και τέθηκε θέμα αποκλειστικής ενασχόλησης με την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, άρα και με το νέο κανάλι του εφοπλιστή.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Ηχηρή «απάντηση» από την Κατερίνα Ζαρίφη στους επικριτές

ΕΡΤ: «Βόμβα» με Νίκο Ευαγγελάτο για το κανάλι της Αγίας Παρασκευής