Γιώργος Θεοφάνους: Πώς αντέδρασε όταν είδε τα παιδιά του στο X-Factor (video)28 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:55 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:55 μμ


Αιφνιδιάστηκαν οι κριτές στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor, αφού στο talent show του Open εμφανίστηκαν δύο παιδιά φορώντας μάσκες.

Οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή φορώντας περούκες και μάσκες, συστήθηκαν ως «La φάλτσα de papel» και άρχισαν να τραγουδούν το «Chandelier» από τη Sia. Πετώντας βέβαια… σπόντες για τον πατέρα τους που γράφει λαϊκά τραγούδια.

Αν και δεν φανέρωσαν τα πρόσωπά τους, ο Γιώργος Θεοφάνους τους αναγνώρισε λίγο πριν τελειώσουν το τραγούδι. Ήταν τα δύο μεσαία του παιδιά, τα οποία θέλησαν να του κάνουν έκπληξη στο X-Factor. Ο ίδιος έπαθε πλάκα και δεν μπορούσε να πιστέψει τι έβλεπε!

Δείτε το βίντεο

X-Factor: Η κουκλάρα Ουκρανή που τρέλανε τους κριτές (video)

Άναυδοι έμειναν οι κριτές στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor, αφού στο talent show του Open εμφανίστηκε μια πανέμορφη κοπέλα από την Ουκρανία.

Η Elizabeth Koliada είναι 22 χρονών, είναι από την Ουκρανία και τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Σπουδάζει δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο.

Το «Loca» της Shakira επέλεξε να τραγουδήσει, ωστόσο δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές με τη φωνή της, αλλά με την εξωτερική της εμφάνιση. Αυτός ήταν και ο λόγος που της έδωσαν άλλη μια ευκαιρία να πει κάτι ακαπέλα.

Η Ελίζαμπεθ επέλεξε το «Fly me to the moon», όμως απλά έδειξε τη συμπαθητική της φωνή. Όλοι στάθηκαν στην εμφάνισή της και αυτό την έσωσε. Με τρία «ναι» από Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλη Τσαουσόπουλο κι ένα «όχι» από Γιώργο Θεοφάνους πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: X-Factor: Η «σπόντα» του Τσαουσόπουλου στην Ασλανίδου (video)