Η οργισμένη αντίδραση του Ντάνου σε σχόλιο στα social media11 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:02 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:02 μμ


Τα όρια του Γιώργου Αγγελόπουλου φαίνεται να δοκίμασε ακόλουθος του στο Instagram, σε σχετικό σχόλιο του οποίου θα απαντήσει σε έντονο ύφος, κάτι που δε συνηθίζει.

Αφορμή στάθηκε η φημολογούμενη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ένας ακόλουθος του λοιπόν του έγραψε: «Άντε ρε Ντανο Βασαλος-Βαλαβανη την κάνετε τη σχέση το πουλάτε καλά πάντως στημένα παπαράτσι συνεντεύξεις την εκτιμώ τον εκτιμώ κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο down town είμαστε μαζί!! Που πήγε ρε Ντανο ο Λεβέντης που γνωρίσαμε που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια;; Που τα έλεγε straight;; Εσύ γιατί δε τα λες straight; Κρίμα».

Σχεδόν αμέσως ήρθε η αντίδραση του νικητή του Survivor:

«Ακούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω!; Με οποία και να κυκλοφορούσα τα ίδια θα γινόταν. Δεν συμφωνείς; Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι – ξύλο – και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποιαν πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ».