Ιωάννα Μπέλλα: Τι αποκαλύπτει για τον χαμό με Αλεξανδράκη – Μηλιώνη (video)5 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:38 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:38 πμ


Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η φετινή Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να την ρωτήσει για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Δημήτρη Μηλιώνη.

«Δεν έκανα τίποτα με τον άνθρωπο, είμαστε φίλοι. Όταν είσαι σε μια κοινή παρέα με αγόρια και κορίτσια, σίγουρα κάτι θα παρεξηγήσουν. Και ειδικά μετά τα καλλιστεία, έψαχναν να βρουν ποιος είναι… Με όποιον άντρα καθίσω μαζί, θα μου το χρεώσουν. Μιλάμε με τη Δήμητρα. Την είχα γνωρίσει σε μια επίδειξη, είναι κούκλα. Οι Κρητικές είναι πανέμορφες. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ να τη δω εδώ», είπε η Ιωάννα Μπέλλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αλεξανδράκη: Αποκάλυψη-φωτιά για Μπέλλα και Μηλιώνη 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΛΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος.»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΕΛΛΑ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

«Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό.»

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό»!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αλεξανδράκη: Αποκάλυψη-φωτιά για Μπέλλα και Μηλιώνη (video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο σύντροφός της και η Ιωάννα Μπέλλα σε τρυφερό τετ α τετ (video)