Κατερίνα Ζαρίφη: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια9 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:25 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:25 μμ


Η Κατερίνα Ζαρίφη μαζί με τον Πάνο Σταματόπουλο παρουσιάζουν στο κανάλι Open, την μεσημεριανή εκπομπή «Μεσημέρι Yes».

Η παρουσιάστρια που το καλοκαίρι «κράτησε μόνη της», τα μεσημέρια του Open με μεγάλη επιτυχία, πήρε το «πράσινο φως» και συνέχισε και τη φετινή σεζόν.

Η Κατερίνα Ζαρίφη δίνει τον καλύτερο της εαυτό και προσπαθεί για το καλύτερο, μαζί με Πάνο Σταματόπουλο, όμως τα νούμερα τηλεθέασης δεν δικαιώνουν το «Μεσημέρι Yes».

Συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη 8 Ιανουαρίου το «Μεσημέρι Yes» έκανε 3,6% στο δυναμικό και 3,9% στο γενικό. Αυτά τα νέα έφτασαν στην Κατερίνα Ζαρίφη και ήταν άσχημα, όμως η δυναμική παρουσιάστρια με χαμόγελο, συνεχίζει να δίνει καθημερινά τη «μάχη» της απέναντι στον ανταγωνισμό, με στόχο την ανάκαμψη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Open: Τρομερές επιδόσεις – Σε ποιους «βγάζουν το καπέλο» στο κανάλι Σαββίδη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: One Channel: Ραγδαίες εξελίξεις – Η απόφαση Μαρινάκη για το κανάλι

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΕΣΡ: Απόφαση «βόμβα» για ΣΚΑΪ και Λιάγκα – Πρωτοφανής τριπλή τιμωρία

Open: Το μεγάλο «κόλπο» του Νίκου Κοκλώνη εκτοξεύει το κανάλι Σαββίδη

Σε επαφές με το Open του Ιβάν Σαββίδη,  βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που μετά από 14 χρόνια στον Alpha διανύει την πρώτη σεζόν εκτός τηλεοπτικού άμβωνος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις αφορούν την αναβίωση της επιτυχημένης εκπομπής «Πάμε πακέτο» για την οποία, μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέρεται να επιδεικνύει και ο Νίκος Κoκλώνης. Ο τακτικός συνεργάτης του Open εκτός από παρουσιαστής είναι και παραγωγός και με αυτή την ιδιότητα φιλοδοξεί να εμπλακεί στην επαναφορά του «Πακέτου». Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι το ακριβές καθεστώς γύρω από τα δικαιώματα του εν λόγω φορμάτ.

Πληροφορίες της Reallife, αναφέρουν άτι ο Alpha έχει τα δικαιώματα του «Πακέτου» έως τον Ιούνιο του 2020, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα δεν επιτρέπει στο Open να τα διεκδικήσει για να το βγάλει στον αέρα άμεσα. Οι συζητήσεις με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζονται με ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής του Νίκο Κοκλώνη στην παραγωγή της εκπομπής, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και το Open. Την ίδια στιγμή, ο Ν. Κοκλώνης έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι να αναλάβει τόσο την παραγωγή όσο και την παρουσίαση του  «Just the two of us», το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Εάν, στο μεταξύ, ξεκλειδώσει το Θέμα των δικαιωμάτων του «Πακέτου», ενδέχεται να προχωρήσει σε νέα συμφωνία-πακέτο και για τις δύο παραγωγές με το Open.