Κηδεία Ρίκας Βαγιάνη: Η απουσία που συζητήθηκε10 Αυγούστου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 12:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:29 μμ


Η Ρίκα Βαγιάνη κηδεύτηκε χτες το απόγευμα, στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, παρουσία δεκάδων φίλων και συνεργατών – Ποια η μεγάλη απούσα

Λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, σχηματίστηκαν «πηγαδάκια» από τα οποία δεν έλειψαν σχόλια για την απουσία της Πόπης Τσαπανίδου. Το «έτερον ήμισυ», όπως αποκαλούσαν άλλωστε η μία την άλλη πριν από κάποια χρόνια που ήταν αχώριστες φίλες.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»Ρίκα Βαγιάνη: Η ατάκα της όταν έκανε εκπομπή με την Τσαπανίδου (video)

Υπενθυμίζεται ότι το 2004 οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν σε ένα πρωινό, καθημερινό μαγκαζίνο, το «10 με 2», που έμεινε στη σκέψη όλων για το δέσιμο που είχαν μεταξύ τους οι δύο δημοσιογράφοι.

Στην πορεία όμως χάθηκαν και έπαψαν να κάνουν παρέα.

Η Ρίκα για την Πόπη

Η Ρίκα Βαγιάνη σε παλιότερη συνέντευξη της έλεγε για τη συνάδελφο της: «Χαθήκαμε με την Πόπη και φταίει μία πολύ αντιπαθητική τύπισσα που λέγεται ζωή και πρόγραμμα και υποχρεώσεις και ωράρια. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε μια σχέση από αυτές τις σπάνιες που ξαναβρίσκεσαι με έναν άνθρωπο και είναι σαν να μη πέρασε μια μέρα».

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τη Ρίκα Βαγιάνη ΕΔΩ