Κόκκινο Ποτάμι: Φέρνει «καυτές» εξελίξεις στο Open28 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:33 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:38 μμ


Δίχως αμφιβολία το «Κόκκινο Ποτάμι» είναι μια από τα πιο δυνατά «όπλα» του Open τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Από το πρώτο της επεισόδιο η σειρά εποχής του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η Γενοκτονία των Ποντίων αλλά και η τεχνική αρτιότητα της σειράς έχουν κάνει τη σειρά να είναι αντικείμενο συζήτησης στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο.

Η επιτυχία της σειράς του Μανούσου Μανουσάκη φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» το Open θα κάνει σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία με αρκετές νέες ιδέες να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Στο κανάλι της Κηφισιάς θεωρούν ότι οι σειρές μπορούν να φέρουν καλά νούμερα τηλεθέασης όπως φάνηκε άλλωστε και από το «Κόκκινο Ποτάμι».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις στελεχών του ψυχαγωγικού προγράμματος με δημιουργούς.

Στο τραπέζι έχουν πέσει προτάσεις ακόμη και για παραγωγές που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και που αναμένεται να διασκευαστούν για την ελληνική τηλεόραση.

Ένας από τους ανθρώπους που συζητά με το κανάλι είναι ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Ο γνωστός τηλεσκηνοθέτης την περασμένη σεζόν είχε συνεργαστεί με το κανάλι με το «Ου φονεύσεις», τις ιστορίες εγκλημάτων που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Πόσα λεφτά κοστίζει κάθε επεισόδιο της σειράς του Open

Η σειρά εποχής του Open, Το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει δίχως αμφιβολία κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο, όπως δείχνει και η τηλεθέαση που σημειώνει.

Η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο για τη γενοκτονία των Ποντίων έχει κερδίσει το κοινό και έχει δικαιώσει τους υπεύθυνους του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Βέβαια, τα χρήματα που δαπανώνται για τα γυρίσματά της δεν είναι λίγα, όμως αξίζει το αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «TV κους κους», κάθε επεισόδιο κοστίζει 120 χιλιάδες ευρώ. Η σειρά μεταδίδεται κάθε Κυριακή φτάνοντας μέχρι και 30% τηλεθέαση, απέναντι σε υψηλό ανταγωνισμό.

Η μεγάλη διαφορά με τη σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» είναι ότι η παραγωγή του ΑΝΤ1 έκανε αίτηση για επιχορήγηση από το πρόγραμμα της ΕΚΟΜΕ, σε αντίθεση με αυτή του Open που δεν έκανε αντίστοιχη αίτηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σειρά του Open συμμετείχαν πάνω από 1.000 ηθοποιοί ενώ έγιναν γυρίσματα σε πόλεις του εξωτερικού.

Κόκκινο Ποτάμι: «Πάρτι» με τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Συνεχίζει να «σαρώνει» το «Κόκκινο Ποτάμι», καθώς η σειρά του Open συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά ψηλή τηλεθέαση για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Στο Open βλέπουν τα πολλά χρήματα που επένδυσαν για τη σειρά εποχής να πιάνουν τόπο, αφού το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Για ακόμα μία φορά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, η σειρά του Open ήρθε πρώτη στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, τόσο σε δυναμικό, όσο και σε γενικό κοινό.

Συγκεκριμένα, το «Κόκκινο Ποτάμι» συγκέντρωσε 28,3% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό και 25,5 στο γενικό.

Αναλυτικά

Δυναμικό κοινό

Κόκκινο Ποτάμι  27,1% – 26,7% – 29,7% – 29,5%

Γενικό κοινό

Κόκκινο Ποτάμι 24,1% – 23,3% – 27,1% – 27,4%

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η «καρφάρα» της σε παίκτρια – «Τι killer είσαι εσύ!» (video)

Alpha: Επιστρέφει δημοφιλές πρόγραμμα του καναλιού