Κόκκινο Ποτάμι: Σάρωσε σε τηλεθέαση η σειρά του Open7 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:12 μμ


Πρεμιέρα έκανε χθες η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» στο κανάλι Open και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Ενθουσίασε με το «καλημέρα» 

Το Open επένδυσε πολλά χρήματα στη σειρά που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης και όπως φάνηκε από την πρεμιέρα, δικαιώνεται. Το «Κόκκινο Ποτάμι» ενθουσίασε τους τηλεθεατές καθώς έκανε εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης και εκτόξευσε το Open.

Η υπερπαραγωγή του καναλιού που πραγματεύεται την γενοκτονία των Ελλήνων κέρδισε κατευθείαν το κοινό και δικαίωσε τις προσδοκίες του.

Η νέα σειρά του Open «Κόκκινο Ποτάμι σημείωσε 29,8% στο γενικό σύνολο, ενώ καλύτερα πήγε στο δυναμικό κοινό που έφτασε το 31,6%.

Το τηλεοπτικό κοινό με μηνύματα του στα social media ανυπομονεί για τη συνέχεια της εκπληκτικής σειράς.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Ζέτα Μακρυπούλια: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» Απόστολος Γκλέτσος: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό

«Άγριες Μέλισσες»: Η ηχηρή αποχώρηση και το παρασκήνιο με πασίγνωστο ηθοποιό

H καινούργια σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού στα πρώτα της «βήματα» όπως φαίνεται και από την τηλεθέαση που καταγράφει.

Παρόλα αυτά ένα απρόοπτο γεγονός συνέβη λίγο πριν την πρεμιέρα. Ο λόγος για μία αποχώρηση, συγκεκριμένα του ηθοποιού Γιάννη Φέρτη, ο οποίος θα υποδυόταν τον Νέστορα.

Ο Γιάννης Φέρτης μίλησε στο ΒΗΜΑgazino και αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί αποχώρησε από τις «Άγριες μέλισσες».

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός τόνισε: «Όταν μου το πρότειναν την πρώτη φορά είπα δεν θα μπορέσω να το κάνω, ήμουν ήδη κουρασμένος, δεν θέλω να το κάνω, δεν πρέπει να το κάνω. Δεύτερη φορά, με ξαναπήραν, πάλι είπα “δεν βλέπω να το κάνω”, την τρίτη φορά ήρθαν πάλι και μου είπε κάτι ο παραγωγός, ας μην πω τώρα τι μου είπε, όχι άσχημο, καλό, και αυτό με επηρέασε και είπα θα το κάνω. Ξεκινήσαμε και είδα ότι έχει πολλή δουλειά και πώς θα το προλάβω; Τι να πρωτοπρολάβω; Ακόμη διαβάζω το κείμενο για το έργο που θα παίξω τώρα. Βέβαια, μου είχε πει ο παραγωγός “αν τυχόν κουραστείς, αν τυχόν δεν θέλεις, μην ανησυχείς, θα το πάρω πάνω μου”. Οπότε όταν έφτασα στο αμήν είπα πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να το πω».