Κόκκινο Ποτάμι: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (15/12)15 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:38 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:44 μμ


Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Open, «Κόκκινο Ποτάμι».

Ο Αλή Ομέρογλου φτάνει στην Αμισό από την Κωνσταντινούπολη για να αναλάβει τις ανακρίσεις για την επίθεση στον Οσμάν.

Ο αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού κρατά καλά φυλαγμένο ένα μεγάλο μυστικό.

Η γνωριμία του με την Ιφιγένεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Το σημερινό επεισόδιο

Κυριευμένος από οργή, ο Θέμης αποφασίζει να «απαντήσει» στον Οσμάν με το ίδιο νόμισμα. Η αιματηρή σύγκρουσή τους φέρνει ταραχές στην περιοχή που παίρνουν μεγάλες διαστάσεις.

Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον βρει.

Η επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Παυλίδης στα χωράφια από τον Οσμάν τον αφήνει σοβαρά τραυματισμένο, στερώντας του τη δυνατότητα να περπατήσει ξανά. Ο μικρότερος γιος του, ο Θέμης, κυριεύεται από οργή και αποφασίζει να απαντήσει στον Οσμάν και τους ανθρώπους του.

Ο Θέμης επιχειρεί μαζί με τον αδελφό της Βασιλικής, τον Παναγιώτη, να βγάλουν απ’ τη μέση τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων Οσμάν. Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Η ζωή των Ελλήνων στα παράλια του Πόντου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, με το φόβο να γίνεται πια κυρίαρχο συναίσθημα.

Τις ανακρίσεις για τον πυροβολισμό του Οσμάν θα αναλάβει ο αξιωματικός του τουρκικού στρατού Αλή Ομέρογλου, ο οποίος έρχεται εσπευσμένα από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Αλή κρατά καλά φυλαγμένο ένα μεγάλο μυστικό. Είναι περήφανος, τολμηρός και δίκαιος και η εμφάνισή του θα παίξει καταλυτικό, αλλά και αναπάντεχο ρόλο στις εξελίξεις. Το ίδιο και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Open: «Χτύπημα» με γνωστή καλλονή στο κανάλι του Σαββίδη

«Αδύναμος κρίκος»: Ο απίστευτος «μεταλάς» που «τρέλανε» τον Τρύφωνος (video)

Βικτώρια Καρύδα: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον Γιάννη Μακρή (photo)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα «έσπασε» το «Στην υγειά μας» με Γονίδη