Λιάγκας: Σάλος με τα σχόλια για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ (video)8 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:22 μμ


Έντονες αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και ο σχολιασμός που έγινε στο περιστατικό του ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, ένας φοιτητής αντιμετωπίζει κατηγορίες ασέλγειας και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, όταν την Τετάρτη εκσπερμάτισε στην πλάτη ανυποψίαστης φοιτήτριας, στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο τρόπος που σχολιάστηκε αυτή η είδηση στον αέρα της εκπομπές «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και σε ιστοσελίδες, με τους χρήστες να κατακεραυνώνουν την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το συμβάν από το πάνελ.

Την επόμενη ημέρα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας και τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ απολογήθηκαν στους τηλεθεατές και ζήτησαν συγγνώμη αν προσέβαλαν κάποιον, αφού όπως είπαν δεν είχαν τέτοια πρόθεση.

Ξεκαθάρισε ότι η πράξη του φοιτητή είναι καταδικαστέα και παραδέχτηκε ότι ο σχολιασμός ήταν υπερβολικός. Παράλληλα ανέφερε και την εξέλιξη του ρεπορτάζ μέσω του ρεπόρτερ της εκπομπής ο οποίος αποκάλυψε τι είπε ο ίδιος ο 20χρονος φοιτητής ενώπιον του εισαγγελέα.

«Οποιαδήποτε πράξη σε βάρος αλλού ανθρώπου που γίνεται χωρίς τη συναίνεσή του είναι καταδικαστέα και ο σχολιασμός του θέματος ήταν υπερβολικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον ντόρο που προκλήθηκε στα social media.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: One: Νέα ανατροπή δεδομένων για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη