Μαρία Κίτσου: Η μάχη με την κατάθλιψη (video)10 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:26 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:30 πμ


H Μαρία Κίτσου που πρωταγωνιστεί στην εκπληκτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ήταν χθες καλεσμένη στο « The 2night Show».

Η ηθοποιός που κέρδισε την αγάπη του κοινού μέσα από το ρόλο της Λενιώς, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σειρά, ενώ αναφέρθηκε και σε κάτι πιο προσωπικό, την κατάθλιψη που πέρασε όταν ήταν μόλις 17 ετών.

«Είναι κάτι που επανέρχεται, κάτι που φεύγει, το πολεμάς, μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό! Μίλησα ανοιχτά για την κατάθλιψη για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Θέλω να πιαστώ από τη χαρά, γιατί ξέρω πως είναι το σκοτάδι!

Εγώ ζητούσα πάντα βοήθεια και αυτό με έσωσε! Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε βοήθεια! Πάντα το αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω καμιά θετική σκέψη, τα έβλεπα όλα μαύρα. Την πέρασα στα 17 μου», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κίτσου.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό (9/10) επεισόδιο