Μαρινάκης: «Βόμβα» – Πασίγνωστη παρουσιάστρια στο κανάλι του2 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:01 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:01 πμ


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει το κανάλι του και θέλει να έχει τα καλύτερα τηλεοπτικά ονόματα στον σταθμό του, με στόχο την κορυφή της τηλεθέασης.

Προτιμά Μαρινάκη η Σάσα Σταμάτη

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη έχει προτάσεις από τρία κανάλια το Open, το Star και τον Alpha, μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Όμως η ξανθιά πανύψηλη παρουσιάστρια έχει μιλήσει και με το νέο κανάλι του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μία πρώτη συμφωνία να συνεχίσει εκεί από το καλοκαίρι καθώς θέλει να βοηθήσει και να βοηθηθεί και η ίδια από αυτήν την νέα προσπάθεια, ενός καινούργιου καναλιού. 

Η πληροφορία αυτή «δένει» καθώς η Σάσα Σταμάτη εργάζεται και στον όμιλο των «Παραπολιτικών» του Γιάννη Κουρτάκη…  Όλα θα φανούν τις επόμενες μέρες

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μαρινάκης: Αποχώρηση-βόμβα της Τσαπανίδου από το κανάλι του εφοπλιστή

Μαρινάκης: Ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για τις «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα κανάλια εθνικής εμβέλειας θα αυξηθούν σε 6, καθώς μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσήλθε σήμερα -τελευταία μέρα προθεσμίας για κατάθεση αιτήσεων- στα γραφεία του ΕΣΡ, προκειμένου να «χτυπήσει» μια από τις δύο άδειες που ξέμειναν από τον τελευταίο διαγωνισμό.

Το κανάλι που θα λειτουργήσει η «Άλτερ Έγκο» είναι ήδη στα σκαριά και αναμένεται σύντομα να βγάλει πρόγραμμα, αναφέρει το e-tetradio.gr. Σύμφωνα με τον νόμο, η μια άδεια εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου που δεν κατέληξε σε κανέναν, θα προστεθεί στις θεματικές, για τις οποίες θα γίνει νέος διαγωνισμός αργότερα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού φαίνεται ότι θα μπει στο team με τους υπερθεματιστές Γιάννη Αλαφούζο, Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Θοδωρή Κυριακού, Δημήτρη Κοντομηνά, οι οποίοι να σημειωθεί ότι μέχρι τις 15 Μαΐου πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση της άδειας τους, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μαρινάκης: Αποχώρηση-βόμβα της Τσαπανίδου από το κανάλι του εφοπλιστή