Mega: «Κλειδώνει» η Σπυροπούλου στο κανάλι15 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:43 πμ


Σίγουρη πρέπει να θεωρείτε η παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από Φλεβάρη στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Mega.

Σύμφωνα με το enimerosi24, η ξανθιά παρουσιάστρια που πέρσι παρουσίαζε το «My style rocks» έχει έρθει σε συμφωνία με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα την βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του.

Αυτό που δεν έχει «κλείσει» είναι το πότε θα ενταχθεί στο δυναμικό του Mega, καθώς σε πρώτη φάση οι ιθύνοντες σχεδιάζουν το κεντρικό δελτίο και τις ενημερωτικές εκπομπές, ενώ το ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγο αργότερα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ANT1: «Βόμβα» με Ρούλα Κορομηλά

Mega: Η αλήθεια για το πρόγραμμα στο κανάλι του Μαρινάκη

Πολλά γράφονται και λέγονται για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το Mega και το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Επίσημα, διαδίδεται πως η πρεμιέρα τοποθετείται στα τέλη Γενάρη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι και τόσο εφικτό, σύμφωνα με το tvnea.gr. Υπάρχει η πιθανότητα το ιστορικό κανάλι εκπέμψει ξανά μέσα στον Φλεβάρη. Ο σταθμός θα είναι στα πρότυπα του BBC και οι διαδικασίες αργούν, καθώς τίποτα δεν θα βγει στον αέρα χωρίς να έχει ελεγχθεί για τα ποιοτικά στάνταρ του.

Ακόμη, καμία ψυχαγωγική εκπομπή δεν αναμένεται να βγει τη φετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή δεν προετοιμάζεται τίποτα πέρα από τα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Σε αναμονή βρίσκεται η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία θα έχει κατά κύριο λόγο κοινωνικό προσανατολισμό.

Τέλος, απομακρύνεται η πιθανότητα συνεργασίας του Mega με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Mega: Συνεχίζονται τα προβλήματα – Ανατροπή σχεδίων

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες στη Συγγρού ώστε να είναι όλα έτοιμα για να βγει το Mega ξανά στον «αέρα». O Βαγγέλης Μαρινάκης όμως συναντάει συνεχώς προβλήματα μπροστά του.

Νέες δυσκολίες έχουν προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, στο τηλεοπτικό εγχείρημα επανεμφάνισης του Mega στις τηλεοπτικές μας οθόνες, καθώς δείχνει να ναυαγεί το σχέδιο που ήθελε το Μεγάλο Κανάλι να εκπέμπει κανονικά επίγεια και παράλληλα το One Channel να συνεχίζει να προβάλλεται διαδικτυακά και από τις πλατφόρμες της Nova και της Cosmote TV, αναμεταδίδοντας τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του Mega.

Χωρίς εκπομπές και δελτία το One

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει όλα να λειτουργούν στην εντέλεια και οι σταθμοί του να κάνουν πρωταθλητισμό, ωστόσο, διαπιστώνεται ότι έχουν προκύψει σημαντικά νομικά προβλήματα. Οι γνωρίζοντες επισημαίνουν ότι το One Channel δεν θα μπορεί να αναμεταδίδει ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων του Mega. Και αυτό γιατί κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τις κείμενες διατάξεις.

Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο ο έτερος καναλάρχης Γιάννης Αλαφούζος εγκατέλειψε, τέτοιες μέρες πριν από περίπου έναν χρόνο, το σχέδιο δημιουργίας του διαδικτυακού καναλιού Σκάι24 που θα έπαιζε κι αυτό μέσω Nova και Cosmote TV αναμεταδίδοντας τα δελτία ειδήσεων και το ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, εμπλουτίζοντάς το ακολούθως με άλλο πρωτογενές υλικό. Όταν ο σταθμός του Φαλήρου απευθύνθηκε στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επί τούτου, έλαβε ξεκάθαρη αρνητική απάντηση. Απαγορευόταν, όπως τους ενημέρωσαν, να υπάρχει έστω και ένα ρεπορτάζ ίδιο μεταξύ του ΣΚΑΪ και του Σκάι24, από τη στιγμή που ο δεύτερος δεν θα προβαλλόταν μονάχα από το Ίντερνετ αλλά και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Με άλλα λόγια για να εκπέμψει το Mega και να συνεχίσει να μεταδίδεται στις πλατφόρμες και το One Channel θα πρέπει να έχουν αυτόνομο πρόγραμμα το καθένα, χωρίς καμία αναμετάδοση εκπομπής ή δελτίου του ενός από το άλλο.

Σε διαφορετικές εταιρείες One – Mega

Παράλληλα, οι γνωρίζοντες επισημαίνουν ότι θα πρέπει να ανήκουν και σε διαφορετικές εταιρείες. Αυτή τη στιγμή όλο το προσωπικό του Μεγάλου Καναλιού που προσλαμβάνεται, υπάγεται στην εταιρεία Alter Ego του επιχειρηματία, στην οποία ανήκει όμως και το προσωπικό του One. Άλλωστε, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιες εκπομπές θα προβάλλονται στον έναν σταθμό και ποιες στον άλλον.

Οι νομικές εκκρεμότητες όμως δεν σταματούν εδώ. Μετά από την εκδίκαση της υπόθεσης μεταβίβασης του Mega με τις εκατοντάδες πετυχημένες σειρές, αναμένεται τώρα η τελική απόφαση από το Πρωτοδικείο. Εάν αυτή δεν ληφθεί δεν πρόκειται να εκπέμψει το κανάλι προς τα έξω. Μόνο εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση θα αποκτήσει η Alter Ego το ανεκτίμητο υλικό. Ακόμη όμως κι όταν πάρουν το υλικό στα χέρια τους θα πρέπει να γίνει επεξεργασία όλων των σίριαλ. Αυτό είναι αναγκαίο προκειμένου να αναβαθμιστεί ποιοτικά η εικόνα τους, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό απαιτεί χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι ο κ. Μαρινάκης ασχολείται σχεδόν καθημερινά με την πορεία των καναλιών One και Mega. Παράλληα, έχει αλλεπάλληλες συσκέψεις στον δεύτερο ορόφων γραφείων της λεωφόρου Συγγρού 340 με τα διευθυντικά στελέχη. Μάλιστα, βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους ακόμη και το προηγούμενο εικοσαήμερο που βρισκόταν εκτός Ελλάδος. Είναι βέβαιο ότι δεν θέλει να αφεθεί τίποτα στην τύχη του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Βικτώρια Καρύδα: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον Γιάννη Μακρή (photo)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τα «έσπασε» το «Στην υγειά μας» με Γονίδη