18.6 C
Αθήνα
Κυριακή, 18-04-2021


Αρχική Η ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ Mega: «Ναυάγησαν» τα σχέδια στο κανάλι του Μαρινάκη

Mega: «Ναυάγησαν» τα σχέδια στο κανάλι του Μαρινάκη28 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:06 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:06 μμ


Την ερχόμενη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα για το Mega, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον, που επιστρέφει στις οθόνες.

Ωστόσο, για άλλη μία φορά, όπως έχει γίνει αρκετές τους τελευταίους μήνες, η πρεμιέρα θα πάρει αναβολή και θα καθυστερήσει ακόμα λίγες μέρες. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, ο εξοπλισμός του καναλιού είναι τελευταίας τεχνολογίας και οι νέες τεχνολογίες θέλουν κι αρκετή εκπαίδευση και πρόβες προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πλέον η πρεμιέρα τοποθετείται λίγες μέρες πιο πίσω, με επικρατέστερη ημερομηνία τη 13η Φεβρουαρίου. Σύμφωνα όμως με τη Realife το σήμα και το νέο logo του καναλιού θα κάνουν την εμφάνιση τους στις τηλεοράσεις περίπου μια εβδομάδα πιο νωρίς.

Πιο συγκεκριμένα, σκοπός του καναλιού είναι μία εβδομάδα πριν την επίσημη πρεμιέρα, λογικά στις 3 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει να εκπέμπεται μέσω της Digea το logo του Mega καθώς και ειδικές σημάνσεις που θα έχουν την ένδειξη «το Mega έρχεται».

Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να προλάβουν οι τηλεθεατές να συντονίσουν τους δέκτες τους με την νέα συχνότητα του Mega, καθώς μέχρι αυτήν τη στιγμή παραμένει «νεκρή».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Mega: Η σειρά που «ξέφυγε» μέσα από τα «χέρια» για το κανάλι Μαρινάκη

Πρωινή πρεμιέρα

Σαν να μην πέρασε μια μέρα είναι η φράση που χρησιμοποιούν τα στελέχη του Mega για την επάνοδο του ιστορικού καναλιού στον τηλεοπτικό αέρα. Η λογική της επερχόμενης πρεμιέρας είναι ότι συνεχίζουμε από εκεί που το αφήσαμε, σαν φυσική συνέχεια και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Στο πλαίσιο αυτό, όλο και περισσότεροι εντός Mega συντάσσονται με το σενάριο η πρεμιέρα να γίνει νωρίς το πρωί, σαν μια οποιοδήποτε μέρα και όχι το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων.

Το ζωντανό πρόγραμμα πάντως είναι σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς γίνονται προσομοιώσεις εκπομπών και δελτίων, σαν νa βγαίνουν κανονικά στον αέρα ακόμα και με τη συνδρομή…. καλεσμένων.

Mega: Αυτό είναι το πρόσωπο – κλειδί στο κανάλι Μαρινάκη

Μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου το Mega, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη πλέον, επιστρέφει στις οθόνες και κάνει πρεμιέρα με νέο πρόγραμμα.

Έμφαση θα δοθεί αρχικά σε ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες θα ξεκινούν από το πρωί, με το ψυχαγωγικό κομμάτι να καλύπτεται αρχικά από την πλούσια ταινιοθήκη του καναλιού. Οι αγαπημένες σειρές του Mega θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές, με ναυαρχίδες το «Παρά Πέντε» και τις «Σαββατογεννημένες».

Κλειδί ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ωστόσο, ρόλο κλειδί στο νέο κανάλι αναμένεται να αναλάβει ένα πρόσωπο – έκπληξη. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στα γραφεία του νέου Mega, για να συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη για τον τομέα της μυθοπλασίας.

Θεωρείται σίγουρο ότι ο σεναριογράφος και ηθοποιός θα έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά νέες σειρές που θα θελήσει το κανάλι να δημιουργήσει, ώστε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό που φέτος έχει φουντώσει. Η εμπειρία του και οι επιτυχίες του μιλούν από μόνες τους, οπότε ποιος άλλος θα ήταν καταλληλότερος να επιμεληθεί ενός σίριαλ από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Ραγδαίες εξελίξεις με το μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου