Μέγκι Ντρίο – GNTM: Στάζει «φαρμάκι» – Μου φάνηκε λίγο γελοίο (video)10 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:40 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:40 μμ


Η Μέγκι Ντριο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», στο κανάλι του Alpha και ακόμα μια φορά, έσταξε το «φαρμάκι» της. Η πρώην παίκτρια του GNTM, του ριάλιτι του Star δεν άφησε καμία από τις πρώην συμπαίκτριές της παραπονεμένη…

«Χρησιμοποιεί το όνομά μου για να ακουστεί»

«Κάθε μέρα δέχομαι ανήθικες προτάσεις στο Instagram, μου ζητάνε και τιμούλα. Δεν ασχολούμαι καν, ούτε θα κάτσω να πω δέχομαι 10 ανήθικες προτάσεις όπως κάνουν κάποιες από το Greece’s Next Top Model. Μου φάνηκε λίγο «γελοίο» που η Ξανθή βγήκε και είπε ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση. Νομίζω ότι όλες μας έχουμε δεχτεί ανήθικες προτάσεις. Εγώ προσωπικά δεν θα το ανέφερα καν.

»Το χρήμα δείχνει ένα Α΄επίπεδο στους άντρες γιατί όσοι έχουν ένα καλό οικονομικό επίδομα σημαίνει ότι έχουν περάσει από κάποιες φάσεις στη ζωή τους και έχουν εξελιχθεί και στο μυαλό τους. Οπότε από αυτή την άποψη, ναι, θα ήθελα ένα τέτοιο άντρα δίπλα μου. Από την άποψη του να μου προσφέρει, όχι, ο άντρας της ζωής μου είμαι εγώ.

»Δεν θα είμαι στη βάφτιση της Μικαέλας επειδή έχω δουλειά. Αν ήμουν free θα ήμουν εκεί.

»Δεν έχω μιλήσει με την Εύη, αλλά δεν έχω δει και τις μεγάλες καμπάνιες που κάνει. Δεν ξέρω τι έχει κάνει και τι όχι, ξέρω ότι αν κάνεις μεγάλες καμπάνιες ακούγεται αυτό. Οπότε περιμένω να δω αυτές τις δουλειές και όταν τις δω θα της πω συγχαρητήρια.

»Δεν θα ξαναπήγαινα στο GNTM να χάσω μισό χρόνο από τη ζωή μου για να ζήσω την ίδια εμπειρία και στο καπάκι.

»Δεν θα στεναχωρηθώ επειδή με έκανε block η Άννα Αμανατίδου. Απλά στεναχωριέμαι που ακούω ότι έχει ανοίξει ένα κανάλι στο youtube και αναφέρεται συνέχεια σε μένα. Εννοείται πως χρησιμοποιεί το όνομά μου για να ακουστεί και να κάνει το κομμάτι της.

»Δεν έχω καμία σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν και δεν θα ήθελα να έχω στο μέλλον».

Δείτε όλα όσα είπε η Μέγκι Ντριο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

GNTM: Πρόταση «βόμβα» σε πρώην παίκτρια του Survivor

Alpha: «Βόμβα» – Τελειώνει τον Δήμο Βερύκιο το κανάλι της Κάντζας

Eurovision: Κόβει την ανάσα η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα (video)