Μένιος Φουρθιώτης: Τι αποκάλυψε για το νέο του «χτύπημα»6 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:10 μμ


Με νέα.. τρίτη εκπομπή έρχεται ο Μένιος Φουρθιώτης. O παρουσιαστής προέβη και σε μια ανακοίνωση στα social media σχετικά με το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, έρχεται αυτή την φορά με βραδινή εκπομπή η οποία θα κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στις 10 η ώρα, θα είναι ζωντανή και θα έχει τρίωρη διάρκεια.

Νέα βραδυνή εκπομπή 

Το όνομα της εκπομπής θα παρόμοια όπως και της Σαββατοκύριακης εκπομπής του «Αποκαλυπτικά night show».

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Μένιο Φουρθιώτη ως παρουσιαστή, όπως στην εκπομπή του στο κανάλι Epsilon. Δεν αποκλείεται, όμως, να τον δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο.

Και, μάλιστα σε κάτι που πότε κανένας δεν είχε φανταστεί έως τώρα.

Φουρθιώτης: Έριξε την «βόμβα»

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής των Αποκαλυπτικών στο Νέο Epsilon, Μένιος Φουρθιώτης, πριν λίγο καιρό είχε ανακοινώσει σε εκπομπή του ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συζήτησης με το πάνελ ειχε είπε χαρακτηριστικά ότι θα δοθούν αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες για ένα ρεπορτάζ στην εφημερίδα που θα εκδόσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σύμφωνα, με πληροφορίες της«Realnews»,  ο τηλεπαρουσιαστής είχε τόνίσει ότι στοχεύει στη δημιουργία ενός «μίντια γκρουπ», στο οποίο θα εντάσσονται, πέρα από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παρέα FM», μία ιστοσελίδα καθώς και μία εφημερίδα στο ύφος της «Espresso».

Βέβαια ο Φουρθιώτης είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι ότι θα βγάλει κυριακάτικη εφημερίδα με life style αποκαλύψεις λέγοντας τότε στις παρέες του ότι θα σαρώσει τα… ανταγωνιστικά έντυπα.

Εξάλλου, ο ίδιος ο τηλεπαρουσιαστής είχε γράψει στις αρχές Ιουλίου στο Facebook: η «νέα Κυριακάτικη εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS έρχεται τον Ιούλιο σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσιο καλλιτεχνικό, κοινωνικό, αστυνομικό και πολιτικό ρεπορτάζ…».

Ο Μένιος στην πολιτική;

Ο Μένιος Φουρθιώτης  είχε επίσης τονίσει πριν λίγο καιρό πως θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και συγκεκριμένα στη Β΄Αθήνας.

Ωστόσο, η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Στο μέλλον, λοιπόν, θα δούμε αν όντως ο παρουσιαστής θα ασχοληθεί με την πολιτική.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Φουρθιώτης: «Πόλεμος» με το Open – Δικόγραφο-βόμβα για Ριχάρδο

Μένος Φουρθιώτης: Αυτός είναι ο όμιλος ΜΜΕ που δημιουργεί

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιάζει στην πασαρέλα 14 χρόνια πριν (photo)