Νικολέττα Καρρά: Χωρισμός «βόμβα» για την ηθοποιό – Όλο το παρασκήνιο3 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:42 μμ


Νέος ξαφνικός χωρισμός έσκασε σαν είδηση στην ελληνική showbiz, αφού ο γάμος της Νικολέττας Καρρά με τον Φώτο Πιττατζή έληξε μετά από 7 χρόνια.

Σύμφωνα με το znews.gr, η σχέση τους περνούσε κρίση τους τελευταίους μήνες και οι δυο τους έκαναν αρκετές και σοβαρές προσπάθειες για να σώσουν τον γάμο τους.

Η οριστική απόφαση για τον χωρισμό πάρθηκε τον περασμένο μήνα, ενώ πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός έφυγε από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια. Μάλιστα, χωριστά πέρασαν και το Πάσχα, με την Νικολέττα Καρρά να βρίσκεται στην Ελούντα ενώ ο σύντροφός της στην Κύπρο με τους συγγενείς της.

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Χορεύτρια η αιτία του χωρισμού

Σαν «βόμβα» έσκασε την προηγούμενη βδομάδα η είδηση ότι η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, έπειτα από εννέα χρόνια έγγαμου βίου.

Τρίτο πρόσωπο η αιτία χωρισμού 

Μεγαλύτερη «βόμβα» έσκασε, όμως, σήμερα, με δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι η αιτία χωρισμού του ζευγαριού είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου και, μάλιστα, μιας χορεύτριας. Κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα, αλλά τελικά το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Και ήρθε όταν η Σίσσυ Χρηστίδου είδε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Ένα μήνυμα, από μια γυναίκα που έχει απασχολήσει το ζευγάρι και το παρελθόν, η σπίθα που τελικά άναψε την πυρκαγιά του χωρισμού!

Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, αναφέρει το περιοδικό Ciao, πέτρα του σκανδάλου είναι μια χορεύτρια,μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι έχει καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου!

Οι ίδιες πηγές του περιοδικού λένε, ότι το βράδυ που η Σίσσυ είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καυγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά έγραψε τους τίτλους τέλους!

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Open: «Τελείωσε» το θέμα Σίσσυ Χρηστίδου ο Ιβάν Σαββίδης στο κανάλι

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: «Φουντώνουν» οι φήμες για επανασύνδεση