Νίκος Μουτσινάς: Το ξέσπασμα για τις ομοφοβικές δηλώσεις Καλίδη (photo)13 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:56 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:56 πμ
moutsinas


Τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με ανάρτησή του στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, δήλωσε για την ομοφυλοφιλία: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, πού θα καταλήξει, σε κάτι καλό;».

Μουτσινάς: Γιατί ρε Πάνο; 

MOUTSINAS

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων και ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε την απογοήτευση και την αγανάκτησή του για τις απόψεις του Πάνου Καλίδη.

«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω.. Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;», έγραψε ο παρουσιαστής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση 

Αντιδράσεις και από Συνατσάκη 

«Βλακεία της ημέρας» χαρακτήρισε η Μαίρη Συντσάκη τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Η παρουσιάστρια εκνευρισμένη δημοσίευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, παίρνοντας δημόσια θέση στις ομοφοβικές αναφορές του: «Να ευχαριστήσουμε για τη βλακεία της ημέρας τον Πάνο Καλίδη. Ας πάρουμε λίγη σοφία από τον άνθρωπο που θα σ’έχει σα μωρό κουπε πε κουπε πε (σ.σ.: αναφερόμενη στο σουξέ του τραγουδιστή).

»Εν πάση περιπτώσει επειδή υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι δυστυχώς σαν τον Πάνο τον Καλίδη στον πλανήτη, αν δυσκολεύεστε να ορίσετε τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό και οι γονείς σας μοιάζουν με τον Πάνο Καλίδη, υπάρχει γραμμή επικοινωνίας – στήριξης». 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Πάνος Καλίδης: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, μακριά από μας»

ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστο πρόγραμμα από το κανάλι

Star: «Έκρηξη» στο κανάλι από Καραβάτου και Κατσούλη

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso